Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is esett teherbe ennek...

Más is esett teherbe ennek ellenére? (lent)

Figyelt kérdés
A menstruációm kezdettől fogva csak 5-6 hónaponta jelentkezik. Voltam emiatt orvosnál, csináltattam ultrahangot, hasi röntgent, de nem találtak semmi rendellenességet,elvileg érik petesejtem, csak ilyen ritkán. Az orvos még annyit mondott, hogy hátrahajló méhem van, de ez többeknél előfordul, és nem függ össze ezzel. Reménytelen így teherbeesnem? A párommal szeretnénk babát.
2010. dec. 25. 03:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Ha babát szedretnél akkor ne elmélkedj, kérdezgess hanem csináld.
2010. dec. 25. 07:49
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
hát nem reménytelen de nagyon nehéz. Ezt ki kell vizsgálni alaposabban az nem normális dolog hogy egy évben csak 2x jön meg.
2010. dec. 25. 08:04
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem normális dolog, lehet, hogy a pajzsmirigyed nem működik rendesen.Laborra küldjön el, ha még nem voltál.
2010. dec. 25. 08:46
 4/19 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Endokrinológus szakterülete ez, hozzá menj el, ne a nődokihoz. Tutira mkivizsgál rendesen, és rendbetesz. Minél hamarabb mész el hozzá, annál hamarabb kopogtathat a gólya. Mielőbbi babásodást kívánok!

2010. dec. 25. 10:33
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A magam példájával jövök, nekem kéthavonta jött csak meg, akkor is kiszámíthatatlan időpontokban, mi is babát akartunk, elmentem a nőgyógyászhoz, ő rögtön laborba küldött teljes vérképre, akkor derült ki, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, ezért se gyakori a peteérés + nem tudok teherbe esni.

Rendszeres gyógyszer mellett 4 hónap múlva sikerült összehozni a babát, míg szedtem a gyógyszert előtte, helyreállt a menzeszem, visszaállt a havi szintre.

Mindenképp menj el, ne álljatok neki a babának ilyen fejetlenül, derítsék ki, hogy alul vagy felülműködik e a pajzsmirigyed, ha emiatt ilyen necces a mensesed, mert állandó gyógyszert kell rá szedni, a tehesség és a szoptatás alatt is, enélkül nem lehet, mert a baba issza meg a kárát.

Jó egészséget, sok szerencsét!

33 h km.

2010. dec. 25. 10:49
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Na ez a baja a mai társadalomnak - elnyomjátok a természetes szelekciót! Ha valaki nem eshet teherbe az nem egy véletlen de annak a következménye hogy nem méltó mert nem lesz képes normálisan felnevelni gyereket. Tudom hogy lehurrogtok mert fáj az igazság, de a gyerek az nem csak úgy van hogy betervezem, hogy na majd 38 éves koromban ha már a karrierem csúcspontján leszek bevállalom. Aztán meg mire odaérsz arcodra fagy a mosoly mert ráébredsz hogy már lehúzták a redőnyt. Igen szingliben könnyű adni a nagyot, de csinálj karriert 3-4 gyerekkel az a valami.
2010. dec. 25. 11:51
 7/19 anonim ***** válasza:
66%
Bocs 11:51,de mi köze ennek a kérdésnek a karrierhez?plussz a kérdező az esélyeit latolgatja,a nehézségektől függetlenül akár hamar is összejöhet neki a baba!Még csak most fogják elkezdeni a próbálkozást.Szóval nem igazán értelek.Az életkorát sem ismerjük,meg nem is a kérdésre válaszoltál.
2010. dec. 25. 12:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
11:51, szerintem te rossz helyre írtad a válaszodat, de ha már kitértél a karrierre, meg egyéb témákra, hát elég furák a meglátásaid azzal kapcs. is.
2010. dec. 25. 12:15
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Enszerintem is az elso okos dolog mikor idod lessz hozza keress fel egy szakorvost, emellett addig is nyugodtan probalkozzatok. Nekem hol jon hol nem jon a mensim, nem is sikerult 4 evig teherbe esnem mig csak ugy egyszer osszejott, most 2 eves a lanyom. Jelenleg terhes vagyok espedig ugy hogy a mensim utolso napjaiban voltam eggyutt a gyerek apjaval es belem sem elvezett. Tapasztalatom szerint tehat van mikor 1 szazalek van esely a babara es osszejon van amikor meg semmi akadaja es nem jon ossze.. Doktor errol azert tobbet tud valaszolni.
2010. dec. 25. 12:23
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok karriert építgetni :) Van munkám, de ha összejönne a baba, otthonmaradnék vele. Nem 38 évesen gondolkozok ezen...22 vagyok.
2010. dec. 25. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!