Kérem segítsenek! Lehetséges hogy teherbe estem védekezés ellenére?
Az a helyzet, hogy 18 éves vagyok, 2 éve vagyok együtt a párommal. Eddig soha nem történt ilyen, de most fogalmam sincs mi történhetett. Lefeküdtünk, természetesen védekeztünk gumióvszerrel, bennem ment el. Megnéztük a gumit( engedtünk bele vizet) de nem eresztett sehol sem, tehát nem volt kiszakadva, többször is ellenőriztük. Most mégis késik már 4 napja. Igaz van pár csepp, de közel s távol nem ilyen kevés menstruációm szokott lenni..
lehetséges lenne hogy terhes vagyok?
Szerintem nem vagy terhes.
Csak stresszelsz és emiatt is késhet.
nagyon szépen köszönöm az válaszokat, főleg hogy ilyen gyorsak voltak:) igen, még tanulok.
ezt a hetet még úgy gondoltam hogy megvárom, aztán ha nem lesz semmi, csinálok persze egy tesztet. az mindegy, abból melyiket veszem? gondolom drogériákban és gyógyszertárban kaphatóak megteszik.
még egyszer köszönöm a válaszokat. :)
Szia,
Most már bármelyik teszt kimutathatja amit kapni lehet, én a helyedben vennék két különbözőt (ez a biztos) és mindkettőt reggeli vizeletből érdemes megnézni.
Gyógyszertárban és drogériában is lehet kapni többfajtát, 700-1500 forintig vannak kb.
Szurkolok hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!
köszönöm a segítségeket.
hát egyenlőre nem szeretnék babát. egyszer valamikor majd biztosan, többet is. :) de egyenlőre nem férne bele az életembe, nem tudnék neki olyan életet biztosítani mint amilyet megérdemel egy csöppség.
hát ha a héten nem jön meg, akkor mindenképpen tesztet csinálok.
még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!