A barátom azt mondta, be szeretné tenni nekem gumi nélkül, de nem csinálnánk vadul és kivenné, mielőtt elmenne. Tudom, hogy megvan az esélye annak, hogy terhes legyek, de emellett hüvelygombám is van:S elkaphatja? Mert nem akarom megfertőzni.
Gomba jön magától, eleve bennünk is van. Vallásos szülők nem feltétlenül hülyék, nyugodtan mondd a szemükbe.
De addig a pasit nem gombázd el, mert ha téged már kikezeltek ő meg ott áll gombaléccel a kezében... megint nem lesz szextime
Ha olyan felelőtlen a pasi (veled együtt!), hogy gumi nélkül szexel, meg is érdemli, hogy elkapja a gombát. Annyi eszed legyen azért, hogy tudasd vele, hogy ne lepődjön meg, ha ilyen-olyan tünetek jelentkeznek nála.
Nem csinálná vadul és kivenné? Persze-persze...Te se lepődj meg, ha terhes leszel (előváladéktól is lehet!).
Remélem volt annyi eszed, hogy kezeltesd a hüvelygombádat...Nem kéne továbbadni sem...
Azért ez húzós volt!
Döntsd el, hogy a vallásod fontosabb, vagy az egészséged.
Ilyen hosszan elhúzódó gombától akár meddő is lehetsz!
NAGYON GYORSAN ügess el nőgyógyászhoz! Szülő nem kell hozzá - mehetsz a fiúddal, barátnőddel vagy egyedül is.
És a fogamzásgátlás nélkül a fiúdat fél méternél NE ENGEDD közelebb! Szeretnél aranyos pici babát, hamarosan?
Szerintem gumival szeretkezhettek, abból terhesség nem lesz és nem is fertőzöd őt meg. Már ha van egyáltalán ilyenkor kedved a szeretkezéshez. Nekem is volt már hüvelygomba és abszolút nem volt kedvem a szexhez. A szüleidnek mond el, de nem árt, ha előtte keresel erről szóló újságcikket és az orruk alá nyomod, hogy megnyugtasd őket, nem nemibetegséget szedtél össze. Amit a tv-ben reklámoznak, a Canesten kombi jó, nekem elmúlt tőle, rendbe jöttem, csak az ára kicsit borsos, 1800-2000 Ft. között volt. De megérte!
Ha ez majd elmúlik és rendbe jöttél, ha akarod a barátodnak megengedheted, hogy gumi nélkül, megszakítással szeretkezzetek, de légy észnél közben, nehogy a barátod elkéssen és kész a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!