A barátom azt mondta, be szeretné tenni nekem gumi nélkül, de nem csinálnánk vadul és kivenné, mielőtt elmenne. Tudom, hogy megvan az esélye annak, hogy terhes legyek, de emellett hüvelygombám is van:S elkaphatja? Mert nem akarom megfertőzni.
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 22:20
2/18 anonim válasza:
szija. őszinteség über alles. mondd meg neki, hogy hüvelygombád van, és nem aakrod, hogy elkapja. ja, és igen, elkaphatja.
3/18 anonim válasza:
Igen elkaphatja! de ez felelőtlen dolog és ha tényleg teherbe esel?
4/18 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson ha van valami betegséged! Meg amúgy is...ha nem védekeztek akkor TILOS az együttlét! Hacsak nem fel vagy készülve, hogy baba is lehet, de ezt kétlem...
5/18 A kérdező kommentje:
igazából arra gondoltam, hogy fogamzásgátlót fogok szedni, de attól még ott lesz a hüvelygombám...:S
2009. jan. 23. 22:24
6/18 anonim válasza:
én a helyedben a terhességtől jobban félnék,mint attól,hogy megfertőzöm!nemkell anynira elvakultnak lenni,hogy az ember ne tudjon nemet mondani a párjának.Szorulhatna belétek több felelőségérzet.Bárki bármit mond,szerintem a fiúk részéről mérhetetlen nagy önzőségre vall egy ilyen kérés!
7/18 anonim válasza:
A hüvelygombát ki kell kezelni nagyon gyorsan. Irány a nőgyógyász.
Petranova
8/18 A kérdező kommentje:
a másik az, hogy eddig nem mertem szólni a szüleimnek a hüvelygombámról, mert vallásosak, és biztos azt gondolták volna hogy nemi úton kaptam el... pedig az igazság az hogy teljesen magától alakult ki:S pár éve..:S lehet tőle komolyabb bajom?
2009. jan. 23. 22:26
9/18 anonim válasza:
A hüvelygombát pedig sürgősen kezeltesd!előző voltam
10/18 anonim válasza:
Egy vallásos ember is tisztában van az emberi test működésével. A legtöbb nő, nem nemi úton kapja el a hüvelygombát. Lehet ez egyéni érzékenység, öröklött dolog, nem megfelelő higiénia, rossz tamponhasználat, gyógyfűrdő, nem kiegyensúlyozott táplálkozás, stressz.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!