Lányok! Van olyan aki hétfőre nem várja?Mikor lehet legkorábban tesztelni? Jó tünetek?
Én vagyok az, aki szintén mára nem várja. Eddig semmi jele, pedig ilyenkor már nagyon szoktam fájni:)
Szóval ki tudja. Ha ma semmi, akkor holnap teszt, megírom hogy mi lett.
Szia! Pedig én nagyon drukkoltam neked is !
Nekem még ma sem jött meg, de mivel a múlt hónapban is 2 napot késett ezért most nem tesztelek.
Alig birom ki,de csak pénteken vagy szombat reggel !
Majd megirom és te is irj, hogy milyen lett az újabb teszt ??
Szia. Megcsináltam a tesztet. Negatív lett és egy kis rózsaszínű cucc is jött, ami nálam a mensi előjele szokott lenni. Érthetetlen, annyira úgy éreztem...
De akkor ezek a furcsa rosszullétek (émelygés-hányinger) mitől voltak? Na mindegy, most szomorú vagyok, mert már nagyon beleéltem magam. Következő hónapban óvatosabb duhaj leszek. Nálad mi a helyzet?
Szia ! Nálam még semmi, de szerintem nekem is megjön mert olyan érzésem van. Tesztet NEM csináltam még mert múlt hónapban 3 csináltam és mind csalódás volt :(((
Egyébként nálam is van és volt is hányinger a cicim is fájt most az sem ! Milyen tesztet vegyek ?? Meg kellene holnap csinálnom csak félek,de te biztos tudod milyen érzés.
Mindenképp megirom mi lett velem :)))
Rendben. Várom a jó híreket:) Szorítok neked, pontosan tudom, hogy mit érzel. Bár tudod mi a fura? Hogy én annyira biztos voltam benne, hogy pozitív lesz a teszt, hogy igazából nem rágódtam azon, hogy mi lesz, ha nem is vagyok terhes. Olyan tüneteim voltak (és még mindig vannak) amilyenekkel még nem találkoztam. Lehet hogy megtermékenyült a petét, csak nem tudott beágyazódni...Olvastam erről tegnap. Ilyenkor késik kicsit a mensi és annyi. Mivel nem tudott beágyazódni, hcg-t sem kezd el termelni a szervezet, így legalább a teszt negatív. Mert valljuk be, az a legrosszabb, ha pozitív a teszt, és aztán mégis megjön...
Akkor mindenképpen írj.
Szia !
Ma délelött már nem birtam tovább és elrohantam a gyógyszertárba tesztet venni.
Nagyon Boldog vagyon mert : POZITIV az én rózsaszin két kis csikom!! :)))
Nálunk ő lesz a 4.baba van már három kislányunk : 12,10,6 évesek !Nagyon várjuk őt is ::))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!