Teherbe eshet a barátnőm akkor ha én letöröltem a
péniszem végéről az előváladékot, ezt kicsit a
lepedőbe töröltem majd barátnőmet ujjaztam kicsit!?
Figyelt kérdés
ezt úgyértem h a spermiumok lejönnek könnyen az ujjamról vagy csak kézmosással távolíthatók el?
Ha valaki azt írná h én minek törölgetem az előváladékot a farkamról,a válasszom az h ha nem törölgetem akkor tök gáz mikor a barátnőm benyúl a nadrágomba és AZT érzi!
2009. jan. 23. 22:16
1/8 anonim válasza:
az miért gáz, ha érzi?
Sőt! Igaz örömforrás egy férfinak, ha az előváladéktl síkos péniszt izgatják.
Egyébként az általad leírt módon nem eshet teherbe
2009. jan. 23. 22:20
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem... minden pasinak van előváladéka és minden pasinak kijön és minden nő tisztába van ezzel. Hát mehetett be anyag sokka biztonságosabb ha megmosod a kezed. ha szűz még nem hinném h teherbe esett, de figyeljetek jobban az ilyenekre.
2009. jan. 23. 22:22
3/8 anonim válasza:
A nő sem törli ki a puncit , ha nedvesedik, hisz ujjazni is úgy lehet.
Neked se kell törölgetni magad, ezek az előváladékok az aktus természetes síkosítói
2009. jan. 23. 22:22
4/8 anonim válasza:
Én kizártnak tartom. Szerintem már akkor is le kerül ha bele törlöd a törölközőbe. De amúgy is nagyon minimális esélye hogy az előváladéktól teherbe essen. A te esetedbe meg kb 0,0001 % az én véleményem szerint. Úgyhogy megnyugodhatsz. Én a barátnőmmel megszakítással szoktam sokszor szexelni és akkor kerül bele előváladék, de sosem lett terhes.... Figyelj, az előváladékot semmi szüksége hogy letöröld, az egy természetes dolog, mindenkinek van és a barátnőd nem fog tőle megillyedni, az én barátnőmnek még izgató is, mikor az ölembe ül, és utána leveszi a nadrágot, és látja h fontos az előváladéktól a boxer:) ez izgatja:) Úgyhogy szerintem felejtsd el ezt hogy letörlöd mert teljesen természetes, és lehet tetszeni fog neki:)
2009. jan. 23. 22:24
5/8 anonim válasza:
Istenem ezek a kérdések. Nem, nem lesz terhes, inkább te leszel terhes, komolyan mondom.
Amig pedig az előváladék neked GÁZ, hagyd abba a szexualitást.
Ez művészet.
2009. jan. 23. 23:20
6/8 A kérdező kommentje:
Kösziii az eddigi válaszokat!majd beszélek vele erről az előváladéról ,de akkor bizti neki is tetszik :p
Küldhettek még komokat!!!
2009. jan. 23. 23:25
7/8 anonim válasza:
Nem tudhattok valami sokat a szexről... de előtem már mindent leírtak... inkább olvass utána kicsit a fogamzásnak, mielőtt jobban belemelegedtek.
2009. jan. 24. 07:59
8/8 anonim válasza:
Ha letörölted, szerintem nem lehet terhes.
Az előváladékról: Ha az előjáték során a párom péniszéhez nyúlok, és érzem, hogy az nedves, akkor jó érzéssel tölt el, hogy izgatónak talál. Amikor nem olyan, akkor kicsit csalódott vagyok, hogy talán nem is kíván annyira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!