Ma elkapott minket a vágy, és nem volt nálunk gumi, és izgattam egy kicsit a péniszemmel a csiklóját, és 4-5 döfés is meg volt. Ezután érezte, orális kielégítes közben az előváladékot, még az előtt hogy elélveztem volna. Terhes lehet a barátnőm?
De mielőtt volt az egy két döfés letöröltük ahogy tudtuk.
Jah és még valami, ez történt egy 1 órakor ma, és én reggel 9 fele maszturbáltam, de nem évelztem el, csak éreztem. hogy nagyon nem kell sok, hogy elélvezzek. Szoval ami feljött sperma, az addigra, mire volt ez a kis "affér", már nem tudná megtermékenyíteni a barátnőmet? Mert csak pár óráig élnek a spermiumok, ha jól tudom. Köszönöm, nem kérem azokat a válaszokat amelyek csak lemondanak.
Nem számokban kérdeztem, hanem, hogy kicsi-e vagy nagy.
Gondolom kicsi, de azért jó lenne, ha kicsit megnyugtatnátok. Nem 10 vagyok. Szóval szerintetek, legyen ebből 72 órás tabletta, vagy felesleges akkora hormonbomba ilyen miatt?
Szia!
Szerint 1 az 1000-hez hogy terhes lett a bnőd. Mi 5 évig megszakítással védekeztünk, mindig bejutott az előváladék és nem volt semmi hatása. Kérdezd meg a bnődet, hogy mikor van peteérése, ha nem tudja számoljátok ki a mensiből. Ha pont akkor volt peteérése amikor ez a dolog volt akkor is kevés az esélye, hogy terhes lett. Nekem ez a véleményem, de azt hozzá teszem, hogy nem vagyok nő gyógyász.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!