Ki mikor tesztelt pozitívat a legkorábbi napján a ciklusának?
Figyelt kérdés
Vagyis arra lennék kíváncsi, hogy az adott ciklusban aki terhes lett az a hanyadik napon derült ki???
nem olyan aki megvárta a nemvárt mensi napját, hanem aki hamarabb tesztelt pozitívat (hődiagramm alapján vagy bármi más alapján úgy gondolta, hogy pl. a 27. napon tesztel).
köszönöm!
2009. jan. 23. 20:22
1/9 anonim válasza:
szia én már 3 szor a mensi előtt 4 nappal pozítivat teszteltem a haramdikkal most vagyok 10 hetes
2/9 anonim válasza:
Szeptember 20-án volt meg utoljára, szeptember 30-án voltunk együtt, október 13-án teszteltem pozitívat
3/9 anonim válasza:
Én mind a kétszer a "nem várt" mensi elmaradása után 2 nappal teszteltem pozitívat.
4/9 anonim válasza:
Ciklusom 24. napján halvány pozitív lett a teszt:) És este csináltam!
5/9 anonim válasza:
Nekem a 28. napon reggel volt erős pozitív. Másnapra nem vártam. Valószínűleg előbb is mutatta volna.
6/9 anonim válasza:
Szerintem az is számít,h hány napos a ciklusod.Mert egy 36 napos ciklusnál csak k.b.22.nap körül van a peteérés,így minden később.Egy 26 naposnál 12.nap és így már 23-24,nap már pozitív lehet.
Külömben az enyém 36 napos és 29.nap halvány pozitiv volt.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi nektek :)
2. babánk lenne :)
majd vas. és jövőhéten is tesztelek, háthaaaa!!
amúgy 30-31 naposak a ciklusaim.
2009. jan. 24. 12:58
8/9 anonim válasza:
28 napos ciklusnál a 24. nap halvány pozitiv.Azután 2 napra már erősödött.
9/9 anonim válasza:
28 napos ciklusnál 22. napon este, erős pozitívat teszteltem. Előbb volt pé-m...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!