PCOS vagyok, a metformin mellett szeretnek gyogynovenyes kezelest is. Hallott valaki mar az amerikai Törpepalma kivonatrol? Hasznal?
Kulfoldon elek, es itt is kezelnek. Metformin gyogyszert szedek,es Cerazette (egy hormonos?) fogamzasgatlot szedek. Sajna nem tudom a Cerazette otthon minek felel meg. Tipikus PCOS tuneteim vannak: tulsuly,szornovekedes,magas tesztoszteron, hajhullas,aknes bor, minden mi szem-szajnak ingere :-/
Olvastam errol a Saw Palmettorol (amerikai torpe palma kivonat) amit ferfiaknak ajanlottak prosztataproblemakra, de kifejezetten javasoljak PCOsoknak hisz allitolag a hormonhaztartast renderakja, kulonosen a tesztoszteront.Esetleg volna valaki aki ez probalta, hasznalta, javasolja? Koszi a valaszokat elore is
szió
en még csak az aloes cuccokról hallottam sajnos, erről a törpepálmáról még nem, de rágugliztam:
itt találsz egy tablazatot, ha kikeresed a torpepalmat (vmelyik vizszintes sorban van), és az oszlopokban pedig oda van irva, hogy hasznal e..
ugy latom pár tunetet enyhit, annyira nem segit, ha nagyon draga, akkor nem biztos, hogy megeri.
Az aloes dolognak is utananezhetsz, tobben mondtak innen, hogy teljesen rendbeszedte oket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!