Szerdán kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött meg. A mellbimbóim érzékenyek, esténként hányingerem van. Lehetek terhes?
Vagy csak azért nem jött meg, mert decemberbe abbahagytam a fogamzásgátló szedését? A párommal együtt voltunk minden olyan napon, amikor sikerülhetett a baba. Mikor tesztelhetek?
És még annyi, hogy szerdán és csütörtökön menzesz szerű enyhe görcseim voltak, de nem jött meg.
4. vagyok. Sajnálom kedves 5. válaszoló:( Jön egy új hónap új lehetőségekkel! Remélem, hogy mihamarabb összejön a bébike! Nekem szebb reggelem volt, 2 pozitív tesztem lett. :) De most megkezdődött a para, ugyanis az első babánkat a 7. héten elvesztettük és eléggé izgulok, hogy most minden rendben legyen.
Kérdező, Veled mi újság? Majd írj ha lesz fejlemény!
Gratulálok! Mi is bíztunk a + jelben, de nem az lett. helyette egész nap szenvedtem, és még most is. De megyünk dokihoz, elhatároztuk, már kértünk is időpontot.
Kellemes babavárást!
Én is sajnálom kedves 5. válaszoló :-( Ne keseredj el, sikerülni fog a baba!!!
Velem még nincsen semmi különös, mert elhatároztam, hogy ha a hétvégén sem jön meg, akkor hétfőn fogom megcsinálni a tesztet! Szóval holnap minden kiderül! Szorítsatok!!!! Majd megírom az eredményt!
Gratulálok 4. válaszoló :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!