Nekem sokszor jelent meg ilyen halvány csíkom, elvileg az ilyet szellemcsíknak hívják. 1x sem voltam terhes, mikor ilyen lett, sőt volt, hogy a teszt 10 perc után előhozta a 2. csíkot is rendesen pirosan. :D De nem vártam babát. Gondolom valami nem stimmelt a tesztnél. (de nem is akartam/akarok babát még :) )
Viszont nem egy barátnőmnek (idősebbek) volt szintén szellemcsíkos a tesztje és napokkal később végre meg is erősödött. :) Remélem neked is meg fog és élvezheted a babázást. :) Sok sikert! :)
19L
Köszi a sok választ.
Igazából délben csináltam, remélem a reggeli majd erősebb lesz.
Elhiheted, hogy pozitív a teszted, itt a kép negatívja:
Már több, mint egy éve használom ezt a fajta tesztet és tudom, hogy mikor negatív. Ez nem negatív, hanem egy halvány pozitív. 2 nap múlva már egyértelműbb lesz. Meglátod!
istenem, nem hiszem el:)))))
komolyan.....
lányok neee inkább osszátok, hogy szellemcsík meg nem csík hanem árnyék...akármit
Különben most állt el az orrvérzésem, létezik?110/70volt a vérnyomásom
Soha nem vérzik semmilyen körülmény között az orrom, egész életemben mióta az eszemet tudom 4-5alkalommal volt rá példa, akkor is idegesség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!