Kiderült a terhességem 7 hetes vagyok! A pém után 1 héttel már hányinger kerülgetett lehet az is a baba miatt volt? De ilyen korán lehetett
Igen! Baba miatt volt. Nekem is hányingerem volt a peteérés után 5 nappal! A párom meg is jegyezte, hogy csak nem...? :)
És igaza lett. :)
Gratulálok a babához!
szintén 7 hetes kismama
GRATULÁLOOOK!!!! :D:D:D
Szerintem lehetett, hisz akkor kezdett már beágyazódni. Lehet hogy a Te szervezeted gyorsabban termelte a hcg-t így lehetett a babától. Én abban az időben nagy mértékű fáradtságot éreztem és nem is értettem. Aztán a nem várt előtt kb 4 nappal már úgy fájtak a melleim hogy nem tudtam hason sem feküdni. Akkor volt gyanús... és aztán a teszt bebizonyította hogy tényleg baba volt. Aztán sajna nem maradt meg... de ez már az én történetem.
még1szer Gratula és boldog babyvárást! :)
Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!!!
Nagyon Aranyosak vagytok!Remélem ezt a kérdést és a válaszokat sokan olvastál akik babát szeretnének!!Minden lehetséges!Tényleg van ilyen is hogymár beágyazodáskor érezni a hányingert és a többi tünetet
köszi szépen:))))))))))))))))))
neked állandoan hányingered van??nekem nem mindig van mikor evés után van mikor szagoktol amik lehet nem is éteznek csakl én érzem:) de van hogy csak ugy rámjön
Nem, nekem sincs állandóan hányingerem.
Pl. ha hirtelen ottkintről bemegyek a konyhába, ahol rendszerint érzem az egész heti menü keveredését, akkor öklendezve rohanok ki. De van, hogy egyszerűen csak rámjön, és futok. :) Viszont a legtöbbször szag váltja ki, azt megfigyeltem. Kávét már 2 hete nem ittam, pedig az alacsony vérnyomásomnak hiányzik...
Minden napra jut egy kis ilyen idő, van hogy 20 perc, van, hogy csak 1. Ez ilyen. :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!