Lefolyt az ondó a lábam közé a hasamról, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az ilyen balesetek mindig terhességgel végzödnek? A barátom a cicimre spriccelt, és ahogy felültem egy kicsi lefolyt a lábam közé, de csak igy kb a nagyajkam mellé.Letöröltem. zsepivel.2010. dec. 18. 14:20
11/19 Rendesfiú/19 válasza:
És akkor mi van?:D
Akkor se biztos hogy terhes lennél ha beléd élvezett volna:D
13/19 anonim válasza:
Na jó, legközelebb inkább tényleg kérd a szádba, és nyeld le, az a biztos...
14/19 anonim válasza:
Szerintem is nyeld le, ha biztosra akarsz menni.
Egyébként is köztudott, hogy ha lenyeled, szép lesz tőle a bőröd, és nem kell drága testápolóra költeni.
Ezt légyszíves oszd meg minél több barátnőddel!!!
15/19 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy idióta vagy, és nagyon is te vagy az akinek pórul kell most járnia, bár úgy lenne, akkor legalább lenne egy kis eszed a közeljövőben... vagy neki állnál olvasni, kulturálódni, vagy valami alaptudást magadra venni...
16/19 anonim válasza:
Hülyeség lenne, hallottam valahol hogy egy nő a WC ülőkétől esett teherbe... nem igaz, az ondónak lendület kell, hogy bejusson a méhedbe, vagyis a barátod spermájának beléd kell lövellnie ahhoz, hogy terhes legyél. Nem lehetséges
17/19 anonim válasza:
figyelj. valaki attól nemlesz terhes ha a barátja 20szor megkeféli egymásután és belemegy a sperma most attól hogy egy kicsit odament mért lennél?
18/19 anonim válasza:
Ha lenyeli attol is lehet terhes mehen kivüli terhesség.
19/19 blanku válasza:
Bocs,de én 15 vagyok és ezt én is tudom h nem egyáltalán,mivel hogy a sperma ha a petesejtekkel nem érintkezik ami gondolom tudod hol van akkor nem történik semmi!úr isten hány éves vagy?ez a 21.század!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!