Lehetek terhes vagy mi más magyarázat lehet a tüneteimre? Mi okozhat a 14. naptól hőm. Emelkedést, mellfeszülést, sűrűbb krémes folyást, pattanásokat, hátfájást, a 16. naptól enyhe mindjárt megjön érzés?
Figyelt kérdés
Általában a 27. 28. napon jön meg a menzeszem, szval még elég távol vagyok attól, s ilyen korán nem szoktak még problémáim lenni. Csak a 22-23nap után. A menzinaptáram szerint a 8.és 14.nap között voltam termékeny, akkor többször is szeretkeztünk a párommal, de megszakítással minden alkalommal, mert hiába vagyok 27éves, várnánk még 1 évet. Lehet babát várok? Ha baba lenne, mindketten nagyon boldogok lennénk!!!! Mikor csinálhatok tesztet? A legjobb karácsonyi ajándék lenne! Mi a véleményetek?2010. dec. 18. 11:47
11/14 A kérdező kommentje:
Na ma reggel kezdtem el barnázni is, amellett h napok óta fájdogál a hasam, szúrkál, görcsöl, s enyhe hányingerem is van néha. 4nappal a nemvárt előtt. jelenthet ez jót?
2010. dec. 23. 15:52
12/14 anonim válasza:
szia!
Teszteltem 23-án egy full negát, holnapra nem várom, remélem ennek ellenére nem fog megjönni. :) veled mi újság?
13/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos megjött a nemvárt. :( Sebaj, majd legközelebb, de akkor is nagyon fura volt ez a hónap! Remélem nálatok összejött a baba! :) Ja, és Boldog Új évet!
2011. jan. 4. 01:55
14/14 anonim válasza:
szia!
sajnos nem, megjött 26-án délutánra. De új hónap új lehetőség és vasárnap lesz peteérésem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!