Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3hónap kimaradás után, elsö...

3hónap kimaradás után, elsö menis, lehet hosszabb, és alvadt vérdarabokkal?

Figyelt kérdés

Tabi letétel,után kétszer megjött, aztán 3hónapig nem.Egy hétig volt hogy néha enyhén véreset töröltem és 13-14-én igazán megjött sok vérrel és alvadt vérdarabokkal meg nyálkával is - ahogy tabi elött szokta- viszont furcsa hogy ha kiveszem a tampont akkor órákig semmi abszolút semmi, aztán egyszer csak elönt a vér és nagyon. Van mensis érzésem, de nincsenek nagyon görcseim csak népha picit görcsöl a hasam.

Lehet hogy most sok idö után így jön meg elöször?...Normális az hogy mielött erösen véreztem kb. egy hétig volt halvány vérezgetésem meg nyálka?...

Ha valakinek van ötlete, tapasztalata légyszi írjatok.

Ja csináltam két tesztet is, mind a kettö egyértelmüen negatív lett.

2010. dec. 18. 04:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy utolsó hónapban végig ittam cickafark teát.
2010. dec. 18. 04:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, ez lehet tök normális, nyugi. Mindenesetre ha elmúlt, nézz be a méhészhez azért...
2010. dec. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!