Mikor teszteljek, hogy valós eredményt kapjak?
Szerintem nyugaodtan tesztelj, csak még a reggeli vizeletből!
Drukkolok nagyon, majd írd meg, mi volt!
(egyébként én a nemvárt napján d.u. teszteltem és már halványan, de ott volt a 2 csík.. de ha esetleg neked nem fog látszani, akkor se keseredj el, van, akinem csak később mutatja ki)
E.
Megéreztem, hogy lehet valami. Nem tudtam, mikor kellene megjöjjön, nem figyeltem addig, hogy mikor van mensim, úgy kellett utánanézzek, hogy mikor volt meg előző hónapban, hogy tudjam mondani a dokinak :)
Nem volt jellemző tünetem (mellfeszülés, szurkálás), vagy csak nem tudtam, hogy kellene legyen... :)
Most megint terhes lettem decemberben, akkor is megéreztem, akkor fájtak a cicik, csak nem tudtam, hogy a terhességtől, vagy azért, mert szoptatom a kicsi fiamat még :)
De sajnos az a terhességem nem maradt meg, most várom a mensimet, hogy megint próbálkozzunk.
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen.
Van tüneted?
Hááát, amiket leírtál, az nagyon babára utal..! Alig várom, hogy elkészüljön a teszted!!! ;)
E.
Első dolgom volt, hogy ide futottam megnézni, van-e már eredmény... :)
Naaa?
E.
Már kezdek aggódni, jelentkezz!!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!