Mivel segithetem a teherbeesest?
Próbáltad már a barátcserje kapszulát? Állítólag hatékony. Bár én is csak most fogom elkezdeni szedni, ha megjön a mensim...kíváncsi leszek, hogy tényleg beválik e:)
Sok szerencsét:)
szia,nekem ma lett pozi a tesztem
ez a 2 hónapom volt hogy egész ciklusban barátcserjét szedek, peteérésig málnalevél , utána palástfű!
mindent bele!!!
Szia
Kb. 1 hónapja isszuk a párommal Gyuri bácsi gyógyteáit. 3 lépés van és állítólag már az első kettő eredményt hoz, örülnék neki :D Dió és csalánlevél teával kell kezdeni, felváltva. Ha elfogyott a tea akkor folytatni kell a nőnek fagyöngy tinktúra ivásával reggel- este egy mokkáskanálnyi, majd málnalevél tea. Ez mind természetes de semmilyen más gyógyteát nem lehet mellé inni. Ja, és mindemellett sokat legyünk együtt.
Sziasztok!! Először is gratulálok a második válaszolónak a pozitív teszthez:)
Kérdezném tőle, hogy hogyan szedte a barátcserje kapszulát,(nap/?) és hogyan itta a teát?(nap/?)
köszönöm:)
a pozi tesztes vagyok:
napi 1 Zafír barátcserje kapszula egész ciklusban
14. napig málnalevél (elivleg 2*2 dl kéne,reggel-este, de én hányok bármilyen gyógynövénytől, így rendeletem amerikából kapszulát, ebból reggel este 1db)
15.naptól palástfű (fenti oko miatt, homeós bogyó Alchemilla vulgaris c30, reggel este 5 bogyó) ezt a 12. hétig kell szednem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!