Már több mint egy éve figyelem a testem mert nem jön a gólya.Teljesen meghülyültem? Mitől van ez? A tünetek mire utalnak?
Lehet nagy butaság amit kérdezek. Már több mint egy éve figyelem a testem mert nem jön a gólya.:( Ebben a hónapban minden nagyon szépen alakult. A hónap végére jöttek a tünetek(be is beszélhettem ezt tételezzük fel). Majd jött a mensim, ami egy napos volt utána egy nap minimális barna(a hőm is leesett úgy ahogy kell). De más volt. nem görcsöltem megmaradt a mellfájdalom és a duzzadás, székrekedés hihetetlenül fel vagyok fújódva, halálos fáradság nap mint nap, sűrű pisilés stb. 2 napja doki mondta uh-n nincs baba mert vékony a nyálkahártyám. És a hőm is továbbra is lennt van. Ez már a 6 napom és a tünetek még mindig megvannak. Ha bebeszéltem volna(ami volt már máskor is) a leeső hő után elmúltak.
Lehet hogy mensi előtt teherbeestem és talán ez a barnázás beágyazódás volt? Az egynapos vérzésben nem is volt méhnyálkahártya. De nem értem az uh-t se, hiszen állítólag vékony. Iszoma palástfüvet és mindig szép vastag még mellé a nyálkahártyám. Ha nem jött ki a mensivel(mert nem jött és rövidebb volt) akkor hova tűnt?
Szinte meg vagyok győződve hogy sikerült, vagy már teljesen elment az eszem?
Volt hasonló valakinek?
Nem hülyültél meg, vagy ha te meghülyültél, akkor én is!:-)
Nálam is hasonló a helyzet, és én is reménykedem, hogy hátha van valami.Nekem is 1 nap vérzés volt, 2 nap barna, de nem fájt semmim,pedig szokott.
Nekem meggyőződésem , hogy én már többször is terhes voltam az utóbbi egy évben, csak elmentek, nem tudtak beágyazódni valamiért.
Én a hőmet nem mérem, de minden rendben velem elvileg.Egyedül még átjárhatósági vizsgálaton nem voltam.
Reménykedjünk együtt!:-)
Drukkolok Neked én is. Nekem is még az a vizsgálat van hátra. És én is pontosan ugyanígy érzek mint Te.
Meddig vársz? Mit fogsz csinálni?
Holnap lesz meg a spermavizsgálat eredménye, azzal megyek a dokihoz, és megkérdezem merre tovább.
... az a baj, hogy engem valahogy egy orvos se vett még komolyan(magánrendelésen sem).Nekik egy év várakozás semmi, minket meg teljesen kikészít már ez a bizonytalanság.
(A kisfiam egy hónap után összejött, pont 3éve lett pozitív a tesztem:-))
Gratulálok a kisfiúdhoz.
Egyébként a véleményem dettó. Sehol nem vettek még komolyan, mintha valami taknyos lennék aki hülyeséget csinált.(pedig már 30 leszek). Csak a pénzt dobálom ki és mindig úgy jövök el a dokitól hogy nem lettem okosabb sőt csak még nagyobb a bizonytalanságom.:(
Pedig nekem még endometriózisom is van. Soron kívül küldhetnének a meddőségibe, első baba lenne ami nem jön egy éve. Még a betegségemről se tudok szinte semmit. A hormonvizsgálatot is én könyörögtem ki a magándokinál potom 10 000ftért(hogy meghallgatott).:( Én most arra várok.
Sok sikert Nektek és szorítok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!