Mitől lehetett a barna folyás?
Figyelt kérdés
3 év után decemberben hagytam abba a tabletta szedését, babát szeretnénk.
3 év után, december 9 - én hagytam abba a Novynette tabletta szedését, január 8 - án menzisztem ( első tabletta mentes ciklus), 5 napot. 16 - án volt egy kevés barna folyásom és olyan mindjárt megjön érzésem (mára már elmúlt). Azóta naponta szurkálást érzek a jobb petefészkemnél, a hőm 15 - én 36,6 volt, 16 - án 36,8 tegnap pedig 36,6.(13., 14. és 17- én együtt voltunk a férjemmel). Decembertől szedem a terhesvitamint - Centrum materna.
2008. jan. 18. 12:27
1/1 anonim válasza:
Hát, a barna folyás egyeseknél a beágyazódás is jelentheti, de lehet a mensi előjele is. A szurkálás és a hőemelkedés is terhességre utalhat. Ha nem jön meg tesztelj, hátha örülhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!