Kinek hány napos lett a ciklusa clostyval?
Első hónapban 26napra jött meg, most meg már a 28napomon vagyok...
Tesztelni még nem teszteltem, mert nem tudom hogy mennyire tolhatja ki a ciklusom, meg nagyon beleélni sem akarom magam a babóba, pedig már nagyon szeretnénk...:)

Nekem nem változott tőle a cilkusom hossza.Fél évig szedtem, de nem segített teherbe esni.
Viszont a mellékhatásaitól teljesen kikészültem (hasfájás, görcsök, szédülés, puffadás, ingerlékenység, stb.stb.).
Szerintem nem is volt indokolt szednem, meg se nézte előtte az orvos, hogy van -e peteérésem, csak felírta.Közben se kellett mennem egyszer sem uh-ra.
Azóta másik orvoshoz járok...

Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Az első clostys hónapban 26 napra, a következőben 29 napra jött meg. Már kezdtem reménykedni, hogy sikerült csináltam két tesztet is, persze negativ lett. Ma megyek vissza a dokimhoz, egyrészt rákszűrésre, másrészt megkérdezni, hogy hogyan tovább.
A második hónapban kértem egy UH vizsgálatot, volt érett tüszöm 23 mm-es, a méhnyálkahártya 6 mm-es.

Igen, Kedves utolsó hozzászóló.
Cak orvosi uh mellett szedhető, pont azokért, amiket írtál.
Én is mindig járok uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!