Ki használt Multi Maca-t és Berry-t?
én berryt ittam. rögtön sikerült teherbe esnem, még abban a hónapban, amikor elkezdtem inni. nem tudom, hogy segített-e. lehet, hogy anélkül is ugyanígy sikerült volna.
van v.mi konkrét bajod, ami hátráltatja a teherbeesést?
szia ! Ennek örülök ez jó hír. Én "csak" méregtelenítés céljából szeretném használni mert velem minden rendben van az orvos szerint:-). Sajnos a párommal vannak problémák neki kevés a sperma szám de szerencse a szerencsétlenségben hogy nem vészesen és ami van az jó minőségő mint mozgásban mint mindenben :-). Neki a Multi Macat javasolták annyira jó lenne ha tényleg igazak lennének azok az ódák amit erről a 2szerről halloottam. Azért lenne jó beszélgetni olyan emberekkel akiknek használt:-)
Köszi h írtál
Persze, szedheted mind a kettőt. Csak jót tesz! :)
Előző v.
Hát igen biztos jót tesz de utána érdeklőttem az áraknak:-o hűű nem semmi lesz ez ha én is szedem a maca-t. Na de azt mondják hogy a cél érdekében mindent :-)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!