Aki használta már az Acai Berry Thin-t. Használt? Mennyibe kerül?
Jaj el ne hidd már.
Az a kép ami azon az emilyblogján van, azzal hirdetnek szinte minden fogyasztószert.
Amúgy az acai berry ugyanaz mint az acai berry thin, csak jó pár ezer ft van közöttük.
És NEM FOGYASZT.
Majd nem én is beugrottam, de utánanéztem amerikában, ahol már régóta forgalmoban van. Ez egy antioxidáns, ami jóhatással van a szervezetedre, DE diéta nélkül (=fogyókúra) és napi rendszers mozgás nélkül (=sport) nem hatásos sajnos. Én most nézek utána az apendixnek, nagyon sokan ajánlják.
Illetve ha az a gond, hogy édesszájú vagy, akkor a króm fogyasztása sokat segít. Csökkenti cukor iránti vágyat.
az adipex tényleg jó, 3hónap alatt 13kilót fogytam vele, egyáltalán nem voltam éhes tőle...
de amikor abba hagytam a szedését visszajött, hiába sportoltam stb...
másrészt illegalis, nem véletlenül, amfetamin van benne, ami ugye a szívnek nem túl jó...
én már nem szedem, inkább élek ducbban, minthogy szívinfarktust kapjak az adipextől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!