Ki mit érzett azon a napon, amikor meg kellett volna jönnie a menzesznek, de mégsem jött meg terhesség miatt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 10:31
1/10 anonim válasza:
Fizikailag:
mindjárt megjön mindjárt megjön ...
Mentálisan:
meg ne jöjjön ! huh!
2/10 anonim válasza:
:)
Én már előtte 3-4 nappal éreztem, h görcsöl a hasam, ami egyébként nem jelemző.
Ja és már 1 héttel előtte hiába ittam kávét, nem nagyon kellett wc-re mennem... :)
3/10 anonim válasza:
Mindkétszer + teszteltem már előtte, így épp azokra a napokra már nem emlékszem, szak émelyegtem és gyenge voltam...
5/10 anonim válasza:
nekem már az gyanus volt hogy nem jön! Kicsi aprócska görcseim voltak, de nem vészes, viszont elötte két nappal végig aludtam a délutánt és az éjszakát ami nem jellemző rám!
6/10 Macimanó82 válasza:
Sziasztok:9 Nekem tegnap nem kellet jönnie:) És ez a mindjárt megjön jujj stimmel:) Görcsölgeteg az az nyilalgatok lent néha nagyon néha semmi:)) És a melleim egy kicsit érzékenyebbek:) Talán ennyi ja és a finom mézeskalácska amit tegnap sütöttem interszitin ment ki a számbólXDXD Pedig olyan finom lett volnaXD
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékenyek voltak a melleim már napokkal előtte, a mensikor soha nem szokott fájni a mellem.
8/10 Manoka1924 válasza:
én midig csak reménykedem hogy nem jön meg aztán mégis csak megjön
9/10 anonim válasza:
A nem várt előtt két nappal álló helyzetben el tudtam volna aludni (azóta is). A nem várt napon, megjön érzés, szúrt nyilalt a hasam alja, és oldalt. Ami számomra meglepő volt, hogy nekem mensi előtt két héttel már kezd fájni a mellem, és mensi után múlik el. Nos mensi előtt egy héttel fáj, mensi nem várt napjára el is múlt. de rá két napra elkezdett fájni, és azóta is megjön érzésem van.
10/10 anonim válasza:
Én már azon gondolkozom hogy ez az álandó megjön érzés azért van mert rettegünk hogy meg fog jöni! Én a napokban nem egyszer szaladtam hogy "úr isten, itt a télapó, mindennek vége!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!