A terhességet kimutatja a vizeletvizsgálat?
szia,
csak akkor, ha terhességi tesztet is csinálnak...de igen kimutatható, mind a kettőből...
Igen, vizeletvizsgálatból.
DE csak akkor ha ezt kéred!
Szerintem vegyél egy tesztet a gyógyszertárba!
Ne aggódj nem!!!
A HCG-t csak külön kérésre nézik, de előfordulhat, hogy az orvos a biztonság kedvéért csináltat, bár szerintem mondta volna.
A leleteidet neki fogják elküldeni.
Az előző válaszoló vagyok!
Bőrgomba?
Milyen fiúval jöttél össze?
Legyél kicsit óvatosabb, és írass föl gyógyszert!
Nem kell hozzá szülői engedély!
Szia,
Vérből és vizeletből is ki lehet mutatni a HCGt, de csak ha a doki azt mondja, azt is vizsgálják... Amúgy csak úgy nem nézik meg...
nem, nem .. a bőrgomba az nem a fiú miatt van .Ez már régebbi dolog .. napgomba .már vagy 2 éve próbálkozk eltüntetni mindeféle kenőccsel , spray-vel, samponnal meg minden de semmi (Egyébként napgomba) uh. azt olvastam h ha ennyire nem mulik akkor gyógyszeres kezelás ajánlott...
Egyébként ha szolnának anyámnak az nem lenne gond lényeg hogy megtudjam .. de ha más nem akkr teszt lesz a vége .. mondjuk nemhiszem hogy az vagyok elég kicsi az esélye mivel még nem ment el mikor bentmaradt, de jobb ha biztos vagyok benne :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!