Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Altatásban fogják megcsinálni...

Altatásban fogják megcsinálni a méhüregvizsgálatot és az átjárhatóságit. Milyen vizsgálatot fognak csinálni a műtét elött az altatás miatt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia.

Itthon vagyok,túl estem rajta.Egy órás volt a műtét,de nem sok mindenre emlékszem.Reggel bementem(debreceni klinika)6.30-ra. 8-kor kaptam egy nyugtató injekciót és negyed óra mulva toltak a műtőbe.Ott kaptam még egy szurit az volt az altatás.Aztán a műtét után egy orával magamhoz tértem.4 óra hosszát még az inteziven voltam majd visszatoltak a szobámba.Csütörtök reggel már haza is engedtek.Hát az eredményem nem lett jó mert mindkét petevezeték el van záródva,olyan helyen hogy meg sem tudják nyitni.Az egyik petevezeték szivárgott egy nagyon picit a folyadék 20 perc múlva.Azt mondta a dokim hogy természetes úton a teherbeesés lehetősége 1%.Hát ez nem sok.Így aztán lombik lesz.Ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok.

2010. dec. 31. 08:48
 12/16 anonim válasza:

Szia!

Sajnálom az eredményt, de szerencsére már létezik a lombik. Én még 1-2 napig reménykedek, h hátha összejön. Mindenesetre nem tűnik nagyon szörnyűnek a dolog. Köszi, h leírtad. Gyors sikert a lombikhoz!!! :)

2011. jan. 1. 13:42
 13/16 anonim válasza:
Na én is megyek csüt.-n megbeszélni a dokival, a lapar-t. Szerintem jövőhéten meg lesz nekem is. Sajna. Üdv
2011. jan. 4. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Egyik ismerősömnek lesz ilyen műtéte pár héten belül.

Utolsó! Azóta megcsinálták neked? Mesélnél róla?

2011. márc. 4. 09:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Én már azóta a lombikon is túl estem.Ma vagyok 7 hetes terhes és a világ legboldogabb embere.Kitartás mindenkinek.
2011. márc. 4. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

A részletekről mesélsz?

2011. márc. 7. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!