Elevit tablettával kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatotok van az elevit tablettával kapcsolatban?Jó és rossz tapasztalatra egyáltalán kiváncsi vagyok!2009. jan. 21. 13:42
1/6 anonim 

válasza:

nekem csak jó, végig szedtem meg szoptatás alatt is első 3 hóban napi egy szemet, terhességnél meg végig, 7 kg t híztam,babám 3300gr lett, igaz kis székrekedés néha....
DE Most én femibiont szedek az a legjobb jód is van benne!
2/6 anonim 

válasza:

a kezdetektől ezt szedem, az orvosom is támogatja, semmi más kieg. vitamint nem szedtem, most a 37 héten a pocakban 3000 g a picim.
3/6 anonim 

válasza:

Akkor én vagyok a negatív példa: hányinger, hányás, rossz közérzet, és nem első trimeszterben!!!
( Ugyanez a Gravidától is )Az elevitet ráadásul az én dokim kimondottan ellenzi, mert egy létfontosságú, az idegrendszer egészséges fejlődéséhez szükséges összetevőt nem tartalmaz: jódot.
Ha te is ilyesmit tapasztalsz, akkor tudom ajánlani a HIPP NATALT vagy a Maternát, nekem legalábbis ezek beváltak.
4/6 anonim 

válasza:

A gyógyszertárosok szerint ebben még a magnézium is több mint az ajánlott magnézium készítményekben.Nagyon javasolják és szerintük most ez a legjobb.Én is ezt szedtem mind2 babámnál és szépek lettek :) és egészségesek.
5/6 anonim 

válasza:

Elevit: angol gyógyszer angol nőknek
Béres gravida: magyar gyógyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!