A ciklusom 20-21. napján alig bírtam hazamenni, mert úgy fájt a méhemnél, hogy szinte lépni sem tudtam. Utalhat babára?
Figyelt kérdés
Ha megálltam akkor nem is igazán fájt, inkább csak menés közben. Mintha becsípődött volna egy ideg.Reménykedem,hogy baba.2008. jan. 17. 18:58
1/3 anonim válasza:
Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi előtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!
2/3 anonim válasza:
Nos,én is jártam így,de nem hiszem,h sok köze lehetett a babához...mert még mindig megvan,és egy-egy rossz mozdulatkor elő is jön.Sajna becsíptem egy ideget,és már baromi kellemetlen tud lenni.
3/3 anonim válasza:
Szia.Szerintem nem baba, de ki tudja még az is lehet.De valószínűbb egy idegbecsípődés vagy esetleg egy nagyobb felfázás.Ha nem múlik el szerintem menj el nődokihoz nehogy a végén valami baj legyen.Drukkolok hogy baba legyen a dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!