Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire pontos a ciklus.hu?...

Mennyire pontos a ciklus.hu? Úgy értem mennyire megbízhatóan határozza meg a peteérést? Lehet hinni neki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem a legjobb, a fertilityfriends.com sokkal jobb.és jobban belövi a dolgokat!
2010. dec. 13. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
kipróbálnám az általad megadottat, de felhasználónevet és jelszót kér rögtön még az oldalt sem tölti be
2010. dec. 13. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a ciklus.hu még sosem húzta jó helyre, az FF-nek viszont mindig sikerült. Úgy vettem észre, a ciklus.hu egyszerűen csak egy általa utolsónak vélt alacsony hőmérsékletű napra behúzza, de semmi mást nem vesz figyelembe. Nekem pl. ebben a hónapban amikor behúzta még csak utána jött a tojásfehérjés nyák és a pozitív ovuteszt. De ezeket meg sem hallotta :)
2010. dec. 13. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:
és hogy tudok az említett oldalra felmenni, mert jelszót meg felhasználónevet kér és nem tölti be az oldalt. S.O.S.
2010. dec. 13. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
pl regisztrálj!
2010. dec. 13. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a legjobb a ciklus.hu

Nekem a peteérésemet nagyon ritkán találja el, a mensimet szokta jó helyre tenni

2010. dec. 14. 09:24
 7/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó előtti, regisztrálnék, de be sem tölti az oldalt. Mikor beírom a címet, egyből azt írja ki a gép, hogy írjam be a felhasználónevet és a jelszót. Regisztrációs lehetőséget fel sem kínál. Azért ennyire nem vagyok analfabéta. Az oldalt alapból be sem tölti.
2010. dec. 14. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!