Van valaki, aki hét vége felé (szombat-vasárnap) nem várja? Vannak tüneteid?

Teherbeesés kategóriában miért kellett volna azonnal a mensire gondolnom?:)
Meg azt sem igazán értettem, miért érdekelne valakit, hogy az ide írogatókból ki nem fog épp hétvégén menstruálni. Bár tény, akadnak ennél sokkal lököttebb kérdések is. Esetleg alapítani szándékozol egy "ezen a hétvégén nem mensizünk" klubot?

Hát ez nagyon jó,bocsi de olyan jöt nevettem a hozzászólásokon! Köszi!!!!!:DDDD
Bocsi,de olyan jelenkezzen már aki szeretné a babát és hétvégén kéne megjönnie ,de azt szeretné ha nem jönne meg,hanem helyette 40 hét múlva a baba jönne!DDD

Istenem. :)
A tüneteim: hasszorítás (ami megtudtam mitől van. :) Tehát a menzesz előtt a női szervezet vizet tart vissza és igazából azért van a mindjárt megjön érzés mert a méh is vizesedik. Ezt Czeizel kolléganője mondta, aki most már nyugdíjaslént az én kolléganőm. ) És nincs különbség a mensi előtti és a babásodás kori hasfájás közt.
Nekem most még pici esélyem van a babára, bááár, tuti volt peteérésem, mert véreztem és nagyon szúrt középidőben. Mellem nem fáj, kicsit amikor "gyömöszölöm" érzékeny. Annyi, hogy elkezdtem édességet enni, holott nem is szeretem, de sajna ez simán a mensi előjele is lehet. Folyásom az elég sok, inkább tojásfehérjés átlátszó, de még nem vizes. És nem is sűrű testápolós.
Te érzel valamit?

Nekem félidőben volt a peteérés, vagyis legalább is azt hiszem az volt. Kint főztem, egyszer csak érzem rettenetesen belenyilal a hasamba/hüvelyembe nem is tudom hova, de hamar, néhány percen belül el is múlt, talán pici hasfeszítés maradt utána. Rá 1 órára kb mentem WC-re, és a tojásfehérjében vér volt, de nem sok csak épphogy. Védőnővel beszéltem, montdta, hogy ez nagyon jó jel, mert ha vérik valaki azt jelenti megrepedt a tüsző. Leesik valamelyik hormon és az okozza a vérzést.
Mára kicsit jobban vagyis folyamatosabban érzem a hasam, a mellem szokásosan "fáj" csak akkor ha nyomkodom és eddig sok átlátszó folyásom volt, ami ma reggelre megszűnt.
Itt tartok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!