Szerintetek van esély rá, hogy így is sikerül? Többi lent!
Szeretnénk babát és most van/volt peteérésem, de sajnos eléggé meg is fáztam. Betegség ellenére megtermékenyülhet a petesejt? Illetve a ciklus.hu szerint 11-én volt peteérésem, de még ma is nagyon fáj, szurkál a jobb petefészkemnél. Viszont sajnos csak 6,7,8,9 voltunk együtt. Nov. 27-én jött meg utoljára és 28 naposak a ciklusaim.
Lehet még ebből baba (tudom még két hét) vagy túl korán voltunk együtt?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Szia!
Elvileg lehet a megfázás mellett is baba.
Ha 9-én is együtt voltatok, akkor van esély a picire, de csak akkor, ha tényleg 11-én volt a peteérésed.
Nagy valószínűséggel kislány lesz akkor :)
Drukkolok ;)
szia!
elszomorítottál, de köszi a választ. Azért csináltuk így, mert kislányt szeretnénk és úgy tudtam, hogy azt peteérés előtt 2-3 nappal érdemes. De azt nem tudtam, hogy 4 napot kell várni. Sokan írták, hogy 2 naponta, de 4-ről még nem hallottam. Azért reménykedem, hátha mégis szerencsénk volt, hisz a remény hal meg utoljára.
Én is úgy olvastam, hogy 48 óra kell az újratermelődéshez.
De mi a peteérésem környékén, mindennap akcióztunk :)
5 hetes kismama :)
Köszi :)
Én meg drukkolok Nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!