Milyen az amikor azt írjátok hogy tiszta szárazak vagytok? Csak a bugyi száraz vagy a hüvelyetek belül is?
Azért kérdezem mert 3 napja késik és nekem a bugyimon semmi vagy csak egy mm-es kis vizes folt van meg a hüvelyen belül is olyan vizes akkor tuti hogy megfog jönni?
Mert olyan megjön érzésem is van.
Nincs esélyem a babára?
Tesztelni még nem mertem.
ja és mióta próbálkoztok?
mi már 14 hónapja :(
úr isten te csaj 3 éve ,és soha sem szokott késni ..
húúúú és ennek ellenére itt ülsz és a monitort nézed hát le a kalappal neked aztán vannak ám idegeid:)
Idegeim azok vannak az tény olyan helyen dolgoztam sokáig ahol kellet és eddigi életem során még nem találkoztam olyan emberrel aki fel tudott volna idegesíteni pedig sokan próbálkoztak már vele de mindig ők maradtak alul , sajnos minden fajta kivizsgáláson túl vagyunk már volt hsgm is s nem találtak semmit ha nem sikerül márciusban megyünk inszemre , de kitartok csak izgat néhány dolog de köszönöm a bókot . :-))
Ti voltatok már valamilyen vizsgálatokon?
Nem kaptatok rá semmi gyógyszert? Pl clostybegyt.
De az alacsony spermaszám általában egy kis baktérium fertőzéssel szokott együtt lenni az nincsen? mert ha igen akkor előbb azt kéne kezelni és akkor lehet hogy helyre állna a rend odabent a kiskatonáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!