Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen az amikor azt írjátok...

Milyen az amikor azt írjátok hogy tiszta szárazak vagytok? Csak a bugyi száraz vagy a hüvelyetek belül is?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert 3 napja késik és nekem a bugyimon semmi vagy csak egy mm-es kis vizes folt van meg a hüvelyen belül is olyan vizes akkor tuti hogy megfog jönni?

Mert olyan megjön érzésem is van.

Nincs esélyem a babára?

Tesztelni még nem mertem.

2009. jan. 20. 17:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem szokott késni akkor most lehet hogy sikerült:)egyébként meg le se sz..d a pletykákat többet ér az ideged az egéssz falutól füstölj reggel tesztet venni:)
2009. jan. 20. 18:34
 12/31 anonim ***** válasza:

ja és mióta próbálkoztok?

mi már 14 hónapja :(

2009. jan. 20. 18:36
 13/31 A kérdező kommentje:
Igazad van , meggyőztél reggel megyek tesztet venni , és nem szokott késni inkább előbb jönni egy nappal.
2009. jan. 20. 18:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Mi 3 éve.
2009. jan. 20. 18:37
 15/31 anonim ***** válasza:

úr isten te csaj 3 éve ,és soha sem szokott késni ..

húúúú és ennek ellenére itt ülsz és a monitort nézed hát le a kalappal neked aztán vannak ám idegeid:)

2009. jan. 20. 18:39
 16/31 A kérdező kommentje:

Idegeim azok vannak az tény olyan helyen dolgoztam sokáig ahol kellet és eddigi életem során még nem találkoztam olyan emberrel aki fel tudott volna idegesíteni pedig sokan próbálkoztak már vele de mindig ők maradtak alul , sajnos minden fajta kivizsgáláson túl vagyunk már volt hsgm is s nem találtak semmit ha nem sikerül márciusban megyünk inszemre , de kitartok csak izgat néhány dolog de köszönöm a bókot . :-))

Ti voltatok már valamilyen vizsgálatokon?

2009. jan. 20. 18:44
 17/31 A kérdező kommentje:
Ja és igen mindig pontos szokott lenni max egy nappal szokott előbb jönni késni nem szokott soha mindig 27-28 napos. :-))
2009. jan. 20. 18:45
 18/31 anonim ***** válasza:
igen voltunk ,nálunk alacsony sperma szám a gond
2009. jan. 20. 19:04
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem kaptatok rá semmi gyógyszert? Pl clostybegyt.

De az alacsony spermaszám általában egy kis baktérium fertőzéssel szokott együtt lenni az nincsen? mert ha igen akkor előbb azt kéne kezelni és akkor lehet hogy helyre állna a rend odabent a kiskatonáknál.

2009. jan. 20. 19:07
 20/31 anonim ***** válasza:
antibiotikumot kapot aztán volt még egy sperma számlálás akkor még kevesebb lett a létszám... és utánna egy inszem ami persze nem sikerült ,aztán fel adtam 3 hónapig kussoltam majd most újra itt vagyok:)
2009. jan. 20. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!