Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen az amikor azt írjátok...

Milyen az amikor azt írjátok hogy tiszta szárazak vagytok? Csak a bugyi száraz vagy a hüvelyetek belül is?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert 3 napja késik és nekem a bugyimon semmi vagy csak egy mm-es kis vizes folt van meg a hüvelyen belül is olyan vizes akkor tuti hogy megfog jönni?

Mert olyan megjön érzésem is van.

Nincs esélyem a babára?

Tesztelni még nem mertem.

2009. jan. 20. 17:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom, van-e esélyed babára, de amikor én tiszta száraz vagyok, akkor nekem semmi nincs a bugyimon.
2009. jan. 20. 17:44
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat , aranyos vagy.
2009. jan. 20. 17:47
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mikor azt írjuk, hogy tök száraz, az azt jelenti, hogy a minimális hüvelyváladékunk van (a hüvely mindig nedves) ahoz hasonló, mikor nem izgat a párod és kiszáradsz.

A babára mindig van esélyed, három napot simán mutat már a teszt, ha babás vagy.

(bár nálam pont fordítva volt ömlött a fehér trutyi... 17heteske vagyok)

Holnap reggel egy nagyon érzékeny teszttel "ismerkedj meg" közelebbről

Szurkolok

2009. jan. 20. 17:49
 4/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és csinálok egy tesztet csak félek a csalódástól de neked nagyon gratula a babódhoz , melyik az a teszt fajta ami már biztosabban kimutatja?
2009. jan. 20. 17:51
 5/31 anonim ***** válasza:

Köszi hogy meg kérdezted ezt mivel én se voltam tisztába ezzel hogy mit értenek szárasságnak:)

nekem ma van a mensi napja és mindig vizes folyásom szokott lenni már mensi előtt 2 nappal. Most viszont akkor száraz vagyok mert az alsó neműn nincs nyoma csak a hűvelyem nedves.:D:D de jó volna ha ebből meg tudnánk állapitani hogy tuti babásak vagyunk e.

2009. jan. 20. 18:12
 6/31 A kérdező kommentje:

Szia .

Kedves utolsó válaszoló .

Igen nagyon jó volna ha ebből meg tudnák mondani mert én is nagyon szeretnék már babót és nem tudom hogy mi lesz csak történne már valami mert ebbe a várakozásba bele lehet bolondulni , mindig azt érzem na most jött meg , na most jött meg a másik pillanatban meg azt érzem nem fog megjönni tiszta kész káosz a fejem de remélem babósak vagyunk.

2009. jan. 20. 18:15
 7/31 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy birod ki hogy ne tesztelj,én reggel veszek az tuti:)
2009. jan. 20. 18:17
 8/31 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen bírom ki hogy ne vegyek csak tudod én egy kis városban lakom ahol egy patika van és jártam már ugy hogy vettem ott tesztet és rá három napra azzal volt tele kürtölve a város hogy terhes vagyok , úton útfélen állítottak meg gratulálni az emberek közben meg nem voltam babás mert meg is jött és olyan ciki volt hogy nem tudtam mit mondjak mert a patikus minden fele pletykált , és kell mennem csütörtökön vidékre ott majd veszek egy tesztet és akkor péntek reggel megcsinálom ha addig nem jön meg de remélem nem fog most úgy érzem nem fog megjönni , szóval ezért vagyok kénytelen várni és izgulni , mást meg nem akarok megkérni hogy vegyen nekem tesztet mert akkor aki veszi akkor róla terjeszti el a patikus hogy terhes és akkor neki lesz kellemetlen a dolog .
2009. jan. 20. 18:21
 9/31 anonim ***** válasza:

hát igazán sajnálom a helyzeted de én bizti át lépnék a másik faluba reggel tesztet venni:)

Vagy pedig én a helyedbe el mennék a patikushoz tesztet venni és mondanám neki hogy nem akarok gyereket csak félek hogy babás vagyok és azért kell a teszt.

2009. jan. 20. 18:28
 10/31 A kérdező kommentje:

Hát igen én is gondoltam már egyébként ilyen olyan trükkökre és lehet hogy átmegyek valahova mert már lassan a beleörülök.

Csak ne kéne 30 percenként pisilnom , mert már az is izgat hogy az mitől lehet?

2009. jan. 20. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!