Milyen az amikor azt írjátok hogy tiszta szárazak vagytok? Csak a bugyi száraz vagy a hüvelyetek belül is?
Azért kérdezem mert 3 napja késik és nekem a bugyimon semmi vagy csak egy mm-es kis vizes folt van meg a hüvelyen belül is olyan vizes akkor tuti hogy megfog jönni?
Mert olyan megjön érzésem is van.
Nincs esélyem a babára?
Tesztelni még nem mertem.
Szia,
Mikor azt írjuk, hogy tök száraz, az azt jelenti, hogy a minimális hüvelyváladékunk van (a hüvely mindig nedves) ahoz hasonló, mikor nem izgat a párod és kiszáradsz.
A babára mindig van esélyed, három napot simán mutat már a teszt, ha babás vagy.
(bár nálam pont fordítva volt ömlött a fehér trutyi... 17heteske vagyok)
Holnap reggel egy nagyon érzékeny teszttel "ismerkedj meg" közelebbről
Szurkolok
Köszi hogy meg kérdezted ezt mivel én se voltam tisztába ezzel hogy mit értenek szárasságnak:)
nekem ma van a mensi napja és mindig vizes folyásom szokott lenni már mensi előtt 2 nappal. Most viszont akkor száraz vagyok mert az alsó neműn nincs nyoma csak a hűvelyem nedves.:D:D de jó volna ha ebből meg tudnánk állapitani hogy tuti babásak vagyunk e.
Szia .
Kedves utolsó válaszoló .
Igen nagyon jó volna ha ebből meg tudnák mondani mert én is nagyon szeretnék már babót és nem tudom hogy mi lesz csak történne már valami mert ebbe a várakozásba bele lehet bolondulni , mindig azt érzem na most jött meg , na most jött meg a másik pillanatban meg azt érzem nem fog megjönni tiszta kész káosz a fejem de remélem babósak vagyunk.
hát igazán sajnálom a helyzeted de én bizti át lépnék a másik faluba reggel tesztet venni:)
Vagy pedig én a helyedbe el mennék a patikushoz tesztet venni és mondanám neki hogy nem akarok gyereket csak félek hogy babás vagyok és azért kell a teszt.
Hát igen én is gondoltam már egyébként ilyen olyan trükkökre és lehet hogy átmegyek valahova mert már lassan a beleörülök.
Csak ne kéne 30 percenként pisilnom , mert már az is izgat hogy az mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!