A férfinek szükséges elmenni vmilyen vizsgálatra mielőtt babát szeretnénk?

szia.
Szerintem megnyugvás céljából érdemes elmenni a párodnak is de a dokid majd úgyis megmondja mit javasol mert attól is függhet hogy nálad találnak-e valami problémát(remélem nem) baja a picinek attól biztos nem lesz mert ő dohányzik annyi lehet hogy a kiskatonái gyengébbek lehetnek a szokásostól.
Mielőbbi babavárást!!!
Szia! Köszönöm a gyors választ! Kicsit +nyugtattál a dohányzással kapcs.
Köszi a mielőbbi babavárást! :) Reméljük hamar sikerül!

ui.:
Te is dohányzol vagy csak a párod?
Mert ha te is az már nagyobb baj lehet a picire nézve.
3 éve nem jön össze? Remélem most már össze fog jönni!!! Drukkolok Nektek!!
Köszi, nagyon aranyos vagy, h így örülsz a más babájának! Remélem mindkettőnknek sikerül minél hamarabb a pici baba!!

igen sajnos 3 éve nem sikerül , pedig mind a ketten egészségesek vagyunk , minden fajta vizsgálaton túl vagyunk csak a lombik van még hátra , de tudod én mindig nagyon örültem annak ha valakinek sikerül egy új életet hordani a szíve alatt.
Ti mióta próbálkoztok?
Mi még csak most kezdünk próbálkozni. Szóval még az elején vagyunk.
Tényleg nagyon aranyos cagy, h így örülsz más babájának! Nagyon jó ember lehetsz és pont az ilyen embereknek nem sikerül! Olyan igazságtalan! Más meg veteti el sorban a gyerekeket, vagy +szüli és nem kell neki.
Kitartást Nektek!!! Nagyon szurkolok, h minél hamarabb sikerüljön!

Szerintem, érdemes, mert a mai világban nem meglepő, ha nincs meg az a bűvös 20 millió kiskatona milliliterenként. Az orvosom szerint, legalábbis, erre is fel kell készülni, és mivel a férfinél csak ez az egy vizsgálat van, jobb előbb ezen túlesni. Mi is voltunk, szerencsére minden rendben, és ez hatalmas megnyugvás volt, hogy ő már tutira alkalmas, szóval a dolog fele okés! :) Ajánlom nektek is. A vizsgálat utn 2 hónapra kiderült, hogy babát várok, most 7 hetes vagyok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!