Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet kettő különböző adat a...

Lehet kettő különböző adat a peteérésem kiszámításakor?

Figyelt kérdés
A 3 utolsó mesnim első napjai: nov.6, dec.10, jan.11. A ciklus.hu most a következő ovulációmat jan.30-ra hozta ki. De ha máshol számoltam ki, akkor előző napokra írta, 25-e körüli napokra, persze ugye előtte 2 nap, és utána 2 nap is lehet. Most akkor már pl 20tól legyek együtt "non-stop' a párommal?? :))) Mensi utáni 1-2 napban mennyi az esély rá, hogy vki ott-akkor terhesen legyen? :)) Köszi!!
2008. jan. 17. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Persze,h lehet,és az is lehet,h mindkettő téved.

Pl:Nekem világ életemben 28 napos ciklusaim voltak,tehát a 14. napon kellett volna peteérésnek lennie.A sokadik Uh vizsgálait is azt hozta ki,h a kicsim stabilan tartja az egy hetes késését,tehát nem a 14. napon volt,hanem a 20. körül.

A magyarázat:valószínűleg orgazmus készített érett petét.

2008. jan. 17. 09:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig a ciklus.hu-n néztem mikor lesz peteérésem meg mikor fog megjönni. Soha nem úgy mutatta, ahogy volt igazából. Szerintem egyén szerint működik az egész. Meg sok minden lehet az oka mikor, mennyi ideig van peteérés. Sok sikert kívánok nektek.
2008. jan. 17. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!