Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap este volt egy kis...

Tegnap este volt egy kis rózsaszín folyásom, mára elmúlt. Lehet még baba? Vagy már nem?

Figyelt kérdés
Igaz azóta félve megyek kis pisilni is, vajon mi vár rám. Fáj a hasam, éhes vagyok, az éjszaka meg nagyon fáztam. Szombaton egész nap szédültem. Holnapra nem várom, ne is jöjjön. Járt már így más?
2009. jan. 20. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz vérzés, szerintem simán lehet baba! Sokaknak van ez a rózsaszínes folyása a terhesség elején. Ha nem jön meg holnap akkor utána már tesztelhetsz is! Drukkolok hogy baba legyen!! :)
2009. jan. 20. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Innen is meg a drukk hogy babód legyen írj majd hogy mi lett nagyon szorítok.

2009. jan. 20. 09:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz. Szeretnénk ezt a babát. Írok, amint lesz valamilyen eredményem. Remélem a következő hírem pozitív teszt és nem a nemvárt. Köszönöm a bíztatást, és nektek is sok sikert!
2009. jan. 20. 09:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos, ma reggelre megjött. Nagyon elszomorodtam.
2009. jan. 21. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!