Hányadik héttől kezdtétek el csökkenteni az utrogestant és milyen adagokkal? Mennyi idő amíg teljesen abba hagyod?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 13:08
1/7 anonim válasza:
3x1 volt a 12. hétig, majd 1 hétig 2x1, majd még egy hétig 1x1. Ez nekem hüvelykapszula volt. Nem volt gond a leállással.
Jelenlegi terhességemmel Duphastont kellett szednem. Most állok le vele teljesen, de most volt kicsi rózsaszínezés. Állítólag az utro jobb ilyen szempontból. Ezt az én tapasztalatom is alátámasztja.
2/7 anonim válasza:
Ja, bocsi! 1. vagyok. Most látom, hogy ez a teherbeesés kategória. Terhesség előtt én nem szedtem, így azt nem tudom, akkor hogyan kell használni, ha nem áll fenn a terhesség. Én sárgatest elégtelenség miatt kapom, hogy el ne vetéljek a 12. hétig.
3/7 anonim válasza:
3*3 szedtem a 11 hétig, aztán 3 napig 3*2, majd a 12 hét végéig 3*1 és elhagytam.
4/7 A kérdező kommentje:
:) itt szoktam meg. Amugy 8 hetes terhes vagyok
2010. dec. 9. 18:52
5/7 anonim válasza:
Betöltött 12. hétig 3*2, majd 1 hétig 3*1, aztán 1 hétig 1*1. Nekem az orvosom tanácsolta így.
6/7 anonim válasza:
Szia:)
12 hétig 2*2 ,utána 6 napig 2*1, utána 6 napig 1*1 .
Hüvelykapszulát használtam én is .14 hét lett mire teljesen abbahagytam,semmi probléma nem volt.
Minden jót kívánok!
7/7 anonim válasza:
Én 2*1-et szedtem a 16. hétig, utána meg egyik napról a másikra teljesen elhagytam. Gondolom, azért nem adott utasítást hozzá a doki, merthogy aránylag keveset szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!