Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik héttől kezdtétek el...

Hányadik héttől kezdtétek el csökkenteni az utrogestant és milyen adagokkal? Mennyi idő amíg teljesen abba hagyod?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:

3x1 volt a 12. hétig, majd 1 hétig 2x1, majd még egy hétig 1x1. Ez nekem hüvelykapszula volt. Nem volt gond a leállással.

Jelenlegi terhességemmel Duphastont kellett szednem. Most állok le vele teljesen, de most volt kicsi rózsaszínezés. Állítólag az utro jobb ilyen szempontból. Ezt az én tapasztalatom is alátámasztja.

2010. dec. 9. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi! 1. vagyok. Most látom, hogy ez a teherbeesés kategória. Terhesség előtt én nem szedtem, így azt nem tudom, akkor hogyan kell használni, ha nem áll fenn a terhesség. Én sárgatest elégtelenség miatt kapom, hogy el ne vetéljek a 12. hétig.
2010. dec. 9. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
3*3 szedtem a 11 hétig, aztán 3 napig 3*2, majd a 12 hét végéig 3*1 és elhagytam.
2010. dec. 9. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:
:) itt szoktam meg. Amugy 8 hetes terhes vagyok
2010. dec. 9. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Betöltött 12. hétig 3*2, majd 1 hétig 3*1, aztán 1 hétig 1*1. Nekem az orvosom tanácsolta így.
2010. dec. 9. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia:)

12 hétig 2*2 ,utána 6 napig 2*1, utána 6 napig 1*1 .

Hüvelykapszulát használtam én is .14 hét lett mire teljesen abbahagytam,semmi probléma nem volt.

Minden jót kívánok!

2010. dec. 9. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 2*1-et szedtem a 16. hétig, utána meg egyik napról a másikra teljesen elhagytam. Gondolom, azért nem adott utasítást hozzá a doki, merthogy aránylag keveset szedtem.
2010. dec. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!