Mit lehet tenni olyankor, ha több havi vérzésem kimarad (soha nem volt rendszeres) és ezáltal nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát, de így esélytelennek látom és tudom, hogy ez a hozzáállás ráadásul még jobban blokkolja a dolgot.2008. jan. 16. 19:52
1/2 anonim válasza:
Szia. Én is így jártam.A dokim írt fel egy gyógyszert (Norcolut), ami meghozta a mensit.Majd egy peteérést serkentőt(clostilbegyt) Ez segített.Menj orvoshoz, ő majd segít. Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Így elég nehéz lesz teherbe esni. Menj dokihoz, aki majd remélhetőleg elküld vizsgálatra (vérvételes hormon vizsgálatra) és kideríti az okát, hogy miért nem menseselsz rendszeresen. Ne várd a csodát, cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!