Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit csináljak,...

Nem tudom mit csináljak, teszteljek?

Figyelt kérdés
okt.7-én volt meg utoljára,azóta semmi.Nov.2-3-án nagyon pici véres valami,aztán semmi.Dec.2-án voltam dokinál,azt mondta várjak,hogy jöjjön,ha nem jön meg,teszteljek és menjek vissza.Dec.2-án semmit nem láttak uh-on csak 8mm-es méhnyálkahártyát.Napokban keménynek érzem az alhasam,néha húzódik,belenyilal ha nevetek vagy tüsszögök.
2010. dec. 9. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
tesztelhet veszteni valód nincs, legfeljebb ha pozitiv lesz örülsz:-)
2010. dec. 9. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez nem is kérdés.

Én már biztos teszteltem volna!

2010. dec. 9. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Tesztelj bátran,drukkolok neked!Majd írd meg nekünk az eredményt!
2010. dec. 9. 11:33
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintetek esélyes a pozitív teszt?X-epillel 2negatívat teszteltem múlt héten és azelőtt.De nekem van egy olyan sejtésem,hogy valamikor november közepe táján eshettem teherbe(ha az vagyok)Ha nem jön meg jövő hét péntkig,megyek vissza dokihoz mert az már megint több mint 2hét késés.
2010. dec. 9. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!