Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egynapos mensinél lehet még...

Egynapos mensinél lehet még babára gyanakodni?

Figyelt kérdés

Egy napos volt a mensim.minden görcs és egyéb nélkül. Mióta elmúlt megnőttek a cicijeim, a gyomrom a torkomban. És valami hihetetlen fáradság. Most is úgy érzem magam mint azok a kutyák akiknek a szemhéja rálóg a szemére(tudom hülyén hangzik). Nem tudom nyitvatartani. Fáj a derekam. Hétvégén minden reggel úgy ébredtem mint aki lázas.

DE, a hőm mensi előtt leesett. És ma reggel mérve olyan lacsony volt mint még soha(tán peteérés napján). Lehet hogy azért mert rosszul aludtam(pont a fura mensi miatt már tegnap óta a reggeli mérésen járt az agyam). Napközben állandóan hőemelkedésem van.

Volt valaki babás úgy hogy lement a hője? Vagy ez egyszerűen kizárt.

2009. jan. 19. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A hővel ne foglalkozz, az nem pontos. Viszont az összes többi tünet jelezhet babát. Bár nem tudom, hogy azért vagy-e fáradt, mert egész éjjel nem aludtál, vagy a baba miatt.

Én reményteljesnek találom a dolgot.

2009. jan. 19. 18:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Holnap megyek dokihoz ő tudna valamit már mondani?
2009. jan. 19. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Elvileg a Doki is már láthat valamit, de biztos elküld vérvételre, ami azért biztosabb.Sok sikert!!

2009. jan. 19. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!