Rendszertelen mensinél ki mikor tudta meg a babát?
Szia!
A kérdezőnek szol.
Nekem annyira rendszertelenül jár folyamatosan, hogy van mikor 3 hónapig nem jön meg,van mikor egy hónapot késik és igy tovább,és igy tovább,2-3 éve elmentem nödokihoz ezzel a problémámmal,azt mondta nyugodjak meg,nincs semmi probléma,egyszerüen csak nincs peteérésem,ugyhogy,,,olyan 3-4 hete iszonyuan elkezdett fájni a mellem,elmentem dokihoz,hormonháztartásra hivatkozott,másnap csináltam tesztet,harmadnap is és pozitív lett,most kilencedik hétben vagyok,ja és fura volt, hogy kivántam a retket amit idáig,nem kivántam pedig szeretem:)
ugyhogy csinálj tesztet,aztán doki.
Szia!
Én tavaly decemberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését és utána 2x megjött egész normális időben megjött, azóta pedig nagyon rendszertelenül. Még most sem állt be, pedig már jó pár hónap eltelt. Én elmentem nőgyógyászhoz, aki (nagy nehezen) hormonvizsgálatra küldött és kiderült, hogy nincs peteérésem. :( Erre kaptam gyógyszert, de nem igazán segített és úgy éreztem, hogy a nőgyőgyász nem elég figyelmet szentel a dologra, így nőgyógyászt váltottam, hogy végre valami történjen, most épp az alapos kivizsgálásnál tartok.
Szóval mindenképpen javaslom, hogy mihamarabb menj nőgyógyászhoz, hogy rendezzék a ciklusod és utána gyorsan babázhass. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!