Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen mensinél ki...

Rendszertelen mensinél ki mikor tudta meg a babát?

Figyelt kérdés
nekem mostanában egyre hosszabb a ciklusom és holnap lesz 7.hete,hogy nem jött meg.2-ra van időpontom dokihoz.
2010. nov. 24. 19:02
 1/9 anonim válasza:
Teszteljel holnap reggel, mast nem tehetsz 2.-ig remeljuk osszejott...
2010. nov. 24. 19:08
 2/9 anonim válasza:
Most vettem eszre h felreolvastam 7 napjatl olvastam nem 7ik heeeete??? remelem baba es nem mas problema
2010. nov. 24. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem 3 havonta jött meg,és 6 hetesen tudtam meg egy véletlen tesztelés során,bár tüneteim voltak rendesen de letudtam az uj gyogyszernek amit épp szedtem hgoy megjöjjön.
2010. nov. 24. 20:34
 4/9 Péter Zsófia válasza:

Szia!

A kérdezőnek szol.

Nekem annyira rendszertelenül jár folyamatosan, hogy van mikor 3 hónapig nem jön meg,van mikor egy hónapot késik és igy tovább,és igy tovább,2-3 éve elmentem nödokihoz ezzel a problémámmal,azt mondta nyugodjak meg,nincs semmi probléma,egyszerüen csak nincs peteérésem,ugyhogy,,,olyan 3-4 hete iszonyuan elkezdett fájni a mellem,elmentem dokihoz,hormonháztartásra hivatkozott,másnap csináltam tesztet,harmadnap is és pozitív lett,most kilencedik hétben vagyok,ja és fura volt, hogy kivántam a retket amit idáig,nem kivántam pedig szeretem:)

ugyhogy csinálj tesztet,aztán doki.

2010. nov. 24. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
júniusban hagytam abba a fog.gátlót és júl.,aug-ban megjött rendesen.Majd szeptemberben nem,okt.5-én halvány medilabos tesztem volt,aztán 2negativ,okt.7-én jött meg utoljára,azóta csak nov.2-3-án volt enyhe vérfoltom azt hittem megjön,de nem.
2010. nov. 24. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly decemberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését és utána 2x megjött egész normális időben megjött, azóta pedig nagyon rendszertelenül. Még most sem állt be, pedig már jó pár hónap eltelt. Én elmentem nőgyógyászhoz, aki (nagy nehezen) hormonvizsgálatra küldött és kiderült, hogy nincs peteérésem. :( Erre kaptam gyógyszert, de nem igazán segített és úgy éreztem, hogy a nőgyőgyász nem elég figyelmet szentel a dologra, így nőgyógyászt váltottam, hogy végre valami történjen, most épp az alapos kivizsgálásnál tartok.

Szóval mindenképpen javaslom, hogy mihamarabb menj nőgyógyászhoz, hogy rendezzék a ciklusod és utána gyorsan babázhass. :)

2010. nov. 25. 07:38
 7/9 A kérdező kommentje:
nekem már van egy 16hós kislányom,úgyhogy még várnánk picit a másodikkal:)de köszi,én is erre gondoltam amúgy.
2010. nov. 25. 09:58
 8/9 Nikolett85 ***** válasza:
En hogorbet vezettem, bejott! Augusztus 13-an volt meg utoljara, szeptember 26-an volt peteeresem, most vagyok 11.hetes!
2010. nov. 25. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
gratulálok!Én is ezt szeretném csak várom,hogy megjöjjön.De nem akar,pedig ma reggel megint véreztem picit.Már nincs semmi.
2010. nov. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!