Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel lehetne segíteni hogy...

Mivel lehetne segíteni hogy sikeres legyen a beágyazódás?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Én málnalevél teát ittam reggel és este, és bevált.
2010. dec. 7. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából semmivel. Az első babámnál ittam mindent, szedtem barátcserje-kapszulát is. A második babámnál védekeztünk, nem ittam semmit, hatalmasokat szexeltünk a beágyazódás idejében, ráadásul szoptatok, hetente táncolok és a hátamon hordozom a babámat, mégis ott van a baba a hasamban.

Maximum hormonkészítménnyel lehetne elősegíteni a beágyazódást, gondolok itt a progeszteronra.

2010. dec. 7. 13:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Málnalevél tea - kipróbálom remélem nem keveri meg a ciklusomat. Olyan jó lenne ha sikerulne a babó. Most volt pé-m ha volt egyátalán és hát addig is ne várjam tétlenul hogy hogy alakul megprobálom segíteni a beágyazódást.
2010. dec. 7. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
A málnalevél teát csak a ciklus első felében szabad, a második felében palástfű teát javasolnak, de itt rákereshetsz sokan írják ezt.
2010. dec. 7. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Ajaj ! Szóval inkább a palástfuvet igyam de azt mennyit ? 1-2 csésze elég naponta ? Nem vagyok nagy ivó sajnos kevés folyadékot szoktam naponta inni pedig fontos lenne az is.
2010. dec. 7. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Napi két csészével lehet. Reggel és este egyet.kb 2-2 dl.
2010. dec. 7. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
vagy vegyél homeos bogyeszt alchemilla vulgaris c30, ugyanaz...én hányok az összes teától :(
2010. dec. 7. 16:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam hogy tabletta formában is kapható! De jó így nekem is jobban megfelelne nem vagyok nagy teázó max. gyumolcstea. Koszonom ! Ez nagy segítség volt számomra !
2010. dec. 8. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Sikerült a baba?

Én előző hónapban valószínűleg úgy jártam, hogy megtermékenyült a petesejt csak nem tudott beágyazódni! Ezért most én is kiakarom próbálni a palástfüvet! Ezért érdekelne nálad bevált-e!?

2010. dec. 29. 18:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia ! Sajnos nem sikerult...... Hát talán majd ez a hónap. ÚJ hónap és új év új reményekkel. Jovo héten meglátogatom a dokimat biztos ami biztos. Hátha tud valamit segíteni.
2011. jan. 2. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!