Sorstársak! Kinek sikerült már closty kúra után baba?
Szia!
Én nem vagyok érdekelt, de a nővéremnek sikerult Closty és Duphastan után baba, most 7 hónapos terhes. Cca 9 hónapot ptóbálkoztak eredmény nélkül, 3 vagy 4 hónap után jött össze nekik gyógyszerrrel, a nővéremnek emelkedett prolaktinszintje volt. Nekem meg a 9 hónapos picurom feszkalódik az ölemben:) Kitartás! Írj ha összejött, most már nem lehet messze.
Köszi a választ!
Bízom benne hogy nemsoká jön a baba, ennyi negatív teszt és ilyen sok hónap után.
nem kúra, mert elso clostis honapban sikerult, de sikerult
ize
tudom, mondani konnyu
de a negativ tesztet ne eld meg kudarckent, meg ne hibaztasd magad.. mi ugy kepzeltuk, hogy kijelentjuk,hogy lesz baba, es rogton elso honap utan hipp hopp..na ez nem igy megy..
elobb utobb sikerulni fog, ne legy turelmetlen :)
kitartást!
(nem tudom illik e kijavitani, de a muszaj pontos j. sok helyen latom rosszul, olyan szepen irtal, gondoltam nem haragszol meg, ha jelzem)
Szia ! Nekem mindhárom terhességemnél a Closti segitett és elsőre !!Nem volt semmi mellékhatás.
A lányok már : 12,10 és 5 évesek !
Szoritok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!