általában mennyi idő elteltével ad a nőgyógyász olyan gyógyszert amitől megjön a mensim? Gyereket szeretnénk, de gyógyszer ababhgyása utána már 2hónapja nem jött meg.
Ugyanebben a helyzetben voltam. Májusban abbahagytam, szeptemberben megjött, azóta semmi.....
Múlt héten mentem először dokihoz. Azt mondta, az normális, hogy amint abbahagyod, hónapokig nem jön meg (3-4 hónap bőven belefér) Ennyi időt kell adni a szervezetednek, hogy észhez térjen, újra induljon.
Azonban az már nem túl jó hír, ha ez után sem áll be normálisan, mint nekem. Elküldött vérvételre, jövőhéten megyek vissza, gondolom kapok gyógyszert.
Általában egyébként ha egyszer megjön, utána rendeződik is, csak ki kell várni.Így megkíméled magad a felesleges hormonoktól.
Remélem nagyobb szerencséd lesz!
Hali én is abbahagytam a bogyit júniusban és augusztusban volt meg utoljára...szeptemberben megvizsgált a doki azt mondta hogy minden rendben, és szerinte legalább 6hónapig várjak hogy magától rendezödjön a mensim, mert az meg teljesen normális ha addig nem jön meg...
Elözö hónapban ittam cickafark teát és most volt valami mensi szerüm...de még nem az igazi...remélem nekem is helyre jön majd. De én azonnal nem iratnék hormonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!