Clostyval könnyebb lesz vajon? Segit a baba témában?
Figyelt kérdés
nincs mensim egy éves szinte amiota szültem,2 honapja járok kezelésekre,most clostyt kaptam,annyit olvasni itt rola hgoy bevált,valoban jo?mennyit vártatok még lett pé-tek és baba is?2010. dec. 6. 13:29
1/4 anonim válasza:
Nekem a Closty nem hozta el a várt babát, és csak 1 tüszőm lett tőle hónapokig, pedig lehetett volna több is. Remélem azért neked jobban beválik.
2/4 anonim válasza:
És sajnos a méhnyálkahártyát is véknyítja:( lett pé-m de viszont összesorvadt a méhnyálkahártyám a felére, ami miatt meg megtapadás nem jött össze, de a cickafark tea rendbe rakott, az E vitamintól ismét normál méhnyálkahártyám lett, és végre sikerült is teherbe esni:)
3/4 Manka68 válasza:
Szia!
A szülés sokunknak megkavarja a hormonháztartását tartósan. Remélem, kivizsgáláson voltál endokrinológusnál, mielőtt kezelni kezdtek a clostival. Nem mindenkinek segít sajnos. Én két hónapig kaptam, lett tőle 3 tüszőm is minkét hónapban, de baba nem lett, mivel más hormonproblémám volt, amiről nem tudtam.
4/4 A kérdező kommentje:
nem voltam semmiféle kivizsgáláson, a doki nem mondta hogy kellene.irt duphastont az csak barnázást hozott,tüszöm nem lett egy se,aztán P2 vel kezel most és mellé clostyt irt ha megjönne azt kell szedem,csak nem tudom mitöl jönne meg?ha a gyogyszer se hozta meg rendesen,meg elött se volt egy évig,nem értem de lehet elmegyek másikhoz mert szerintem nem törödik velem eléggé.igy érzem
2010. dec. 7. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!