Mitől van hogy 1 hete még szurkált a hasam két oldalt felváltva, de ma már olyan mint amikor meg szokott jönni? Szúr és menzisen érzem és a cicim is fáj egy picit.
Figyelt kérdés
A hőm alapján nem valószínű hogy volt pé-m. Mindenesetre voltunk együtt párszor, ma vagyok a 18. napomon. Lehet hogy most lesz pé-m? A hőm föl-le ugrál 36.6-36.3 között pár napja. De most 2 napja 36.6. Az előző hónapban mikor clostit szedtem 36 napra jött meg. Most barátcserjét szedek, nem tudom hogy mikor lehet pé-m, de még lehet hogy nem volt? 2 napja van fehér folyásom, de nem nyúlós, csak több mint eddig. Szerintetek?2009. jan. 17. 22:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!