Ha terhes leszek mit szabad majd ennem? Sajnos vegetáriánus vagyok! Gondolom energiaitalt, chipset, chilis bab stb. Azért írtam ezeket, mert ilyeneket szoktam enni, de az utóbbit csak hús nélkül.
energiaitalt???terhesség alatt nem ajánlatos koffein tartalmú készítményeket fogyasztani...a chips sem a legkedvezőbb!ezeken nem lehet élni.
adok egy címet ahol olvasgathatsz erről:
nekem azt mondta a nodokim, hogy barmit ehetek. DE az energiaital nem tartozik a bármibe, a kave se, a nyers tojas se és a nyers hus se. penészes sajtok se. :D
chipset, ha megkivanod, neha egyel nyugodtan, mondjuk kethetente egyszer, nem kell teljesen megvonnod magadtol, csak mértéket kell tartanod.
chillisbabot én tobbszor is ettem, megkivantam. ehetsz salatat, ihatsz sok turmixot, gyümölcsöt is ehetsz, burgonyasalatat, csak tudod, olyan majonezzel, amiben nincs nyers tojas, nem tudom milyen szinten vagy vega, de a halak nagyon egeszsegesek!
a lenyeg, hogy egyel barmit, amit kivansz, de az egeszsegtelen dolgokkal tarts mértéket, nem kell teljesen megvonni magadtol, ugyis annyi minden fog hianyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!