Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy kb. 7 honapja nem tudok teherbe esni?

Figyelt kérdés
most voltam vérvételen mert a nögyogy. kérte. mi lehet az oka?
2008. jan. 15. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szia.Ne aggodj,még bőven lehetsz terhes.mi is június óta próbálkozunk, és még nem jött össze.de igyekszem nem erre gondolni, mert ez blokkol.másnaponta vagyunk eggyütt a párommal,és elöbb, v utobb, de meg lesz a következménye.Az orvos tudja h mit csinál bizz benne, és kérdezzd őt mindenről,lehet, hogy csak megnézi nincs e gyulladás a szervezetedbe, vagy a hormonszintet vizsgálja meg.Drukkolok neked, és magamnak is.
2008. jan. 15. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Valószínü az is,hogy nagyon akarod,és a psziche leblokkolja a szervezeted.Próbálj lazi´tani,és másra gondolni.Nekünk 11 hónapra volt szükség.Sokunknak kell az áldásra tovább várni.Ne aggódj minden ok.

39hetes kismama.

2008. jan. 15. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
- ha a vizsgálat nem mutat semmit akkor pszichés -lelki oka van, ha igen akkor már is tudod a választ!
2008. jan. 15. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
szia! Ne aggódj, mi 14 hónapja próbálkozunk. MÉrd a hőd, vegyél lh-tesztet és vezesd a mensidet a ciklus.hu-n. Sok sikert!
2008. jan. 15. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos hormonszintet néz nálad. Ne gondolj folyton a babára, akkor össze fog jöni, ha nincs más probléma. Nekem peteérésem nincs, de az is kezelhető.
2008. jan. 16. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát vannak érthetetlen dolgok, nekem mondjuk !még csak! 6 és fél éve nem jön össze. Azalatt már annyi orvosi rizsát halottam, hogy az már hajmeresztő. Tudom mit érzel és csak azt tudom mondani, hogy ne add fel, de egy idő után menny dokihoz, mert ha évekig nem jön össze akkor már probléma van.
2009. máj. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!