Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Összejöhet elsőre a baba?

Összejöhet elsőre a baba?

Figyelt kérdés
Mindketten fiatalok vagyunk és egészségesek. Ha naponta szeretkezünk,összejöhet elsőre a baba?
2010. dec. 2. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
összejöhet, de ha mégsem akkor sem szabad egyből letörni.
2010. dec. 2. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:

igen, nálunk mindkettő elsőre jött össze, nem is értjük

baromi nagy mázli kell hozzá

2010. dec. 2. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzetha mindennap vagytok együtt az gyengÍtheti a párod spermáit ezt orvostól tudom.

Nekünk azt tanácsolta hogy másnapontalegyünk együtta peteéréses időszakban.

Remélem hogy azért nektek elsőre összejön

2010. dec. 2. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk hú de nagyon fiatalok, a 30-as éveink első felében és én sok betegséggel küzdök, mégis elsőre sőt a 2. együttlétkor összejött a baba :)

Tutira tudom a napját, mert utána sokáig nem voltunk együtt mert lányt akartunk és a férjem is elutazott. A hónapom végén ott volt a kezemben a pozitív teszt :) Minden orvos megrökönyödött. Ilyen is van.

DE...sokan mondják, hogy általában fél-egy év próbálkozás után szokott sikerülni. Tehát semmi idegeskedés :) A lényeg hogy élvezzétek egymás társaságát.

2010. dec. 2. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

mi nem vagyunk már annyira fiatalok, én 32 a párom 34 volt, amikor megpróbálkoztunk a babával, és egyetlen alkalomból megfogant :)

szóval összejöhet! szorítok nektek!

2010. dec. 2. 22:05
 6/8 anonim válasza:
de jo neketek én már regota probalkozom
2010. dec. 3. 00:05
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! gratula azoknak akiknek összejött! :)
2010. dec. 3. 05:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak egy apróság: azt, hogy valaki egészséges-e teljesen, csak feltételezni lehet. A meddőség nincs az ember homlokára írva.

De természetesen már egy alkalomtól is teherbe lehet esni, nemhogy egy védekezés nélküli ciklusban!!!

Hajrá!!!

2010. dec. 3. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!