Összejöhet elsőre a baba?
igen, nálunk mindkettő elsőre jött össze, nem is értjük
baromi nagy mázli kell hozzá
Az a helyzetha mindennap vagytok együtt az gyengÍtheti a párod spermáit ezt orvostól tudom.
Nekünk azt tanácsolta hogy másnapontalegyünk együtta peteéréses időszakban.
Remélem hogy azért nektek elsőre összejön
Nem vagyunk hú de nagyon fiatalok, a 30-as éveink első felében és én sok betegséggel küzdök, mégis elsőre sőt a 2. együttlétkor összejött a baba :)
Tutira tudom a napját, mert utána sokáig nem voltunk együtt mert lányt akartunk és a férjem is elutazott. A hónapom végén ott volt a kezemben a pozitív teszt :) Minden orvos megrökönyödött. Ilyen is van.
DE...sokan mondják, hogy általában fél-egy év próbálkozás után szokott sikerülni. Tehát semmi idegeskedés :) A lényeg hogy élvezzétek egymás társaságát.
mi nem vagyunk már annyira fiatalok, én 32 a párom 34 volt, amikor megpróbálkoztunk a babával, és egyetlen alkalomból megfogant :)
szóval összejöhet! szorítok nektek!
Csak egy apróság: azt, hogy valaki egészséges-e teljesen, csak feltételezni lehet. A meddőség nincs az ember homlokára írva.
De természetesen már egy alkalomtól is teherbe lehet esni, nemhogy egy védekezés nélküli ciklusban!!!
Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!