Miután szeretkezünk a férjemmel a váladék (ondó) kifolyik belőlem. Miért folyik ki? Álljak mérlegállásba?
Én csináltam hüvely összehúzást, remélem tudod az milyen, mert nem igazán lehet leírni. Ne szállj ki az ágyból, legalább fél óráig, és nekem az oldalra fekvés is bejött (de nem hirtelen mozdulattal). A gyertaállás, és a lábfeltétel is jó állítólag (szerintem 5-10 percig)
Egy kicsivel később úgyis kijön, aminek kikell, több millióan vannak, úgyhogy amiatt ne aggódj:)
7 hetes kismama
Te figyelj,mindenkiből kifolyik.Ha hiszed,ha nem ez a tetves gravitáció már csak ilyen:)Amúgy az igazán életképes spermiumok,már akkor régen olyan helyen kell lenniük,aminek az eredménye baba.Tudod van nekik egy kis farincájuk(ostor)amivel rendkívül gyorsan tudnak úszni.Lehet csak békésen fekszel,és te azt érzed,h kifolyik,de akkor is marad bent.
Ha én nekilátnék szex után tornászkodni,a párom tutira hülyére röhögte volna magát.
Inkább azt tudom tanácsolni,h szexelj sokat,és ne görcsölj a babán!
szerintem... öö izé :)
Lió szivmix a lelke :D
vetesd be a pasiddal és tuti messze lő majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!