Ezek a terhesség első jelei?
Szia!
Első terhesség? Mi is most tervezzük a kistesót, vasárnap tesztelünk/ remélem dupla csíkkal :)
nekem először nem volt semmilyen érzésem, a terhességemet a lehető legjobban viseltem.
De az biztos, hogy a beágyazódásig nem érezhetsz olyat, ami terhességre utalna /ugyanis amíg nincs beágyazódva, addig nincs terhesség.
Az együttlétetek után kb két hét, amíg "megül" az a kis élet. Addig nyugalom és szedj valami terhes vitamint, hogy annak a csöppnek meglegyen minden :)
Sok sikert!
Szia!
Ha kb 28 naposak a ciklusaid, akkor ez inkább ovufájdalom. A helyetekben most gyúrnék rá igazán a dologra. :o) A terhesség első jelei a kimaradt menses környékén érezhetőek, de nem kötelező, van aki teljesen tünetmentes. :o)
Mielőbbi babásodást kívánok!
Szia ! Nekem november 16. az utolsó menszi, és én is olyan furán érzek, haspuffadás, nem is kicsit...
Én is gondoltam hogy ovu is lehetne éppen, de ugy gondolom, nekem a 14 napos ovu nem 14.nap, hanem korábban, mivel nem törvényszerü a 14.napos ovu, lehet akár a 7.napon is.
Ugyhogy bármi lehetséges.
Angyalka55
Én is gondoltam ovu fájdalomra, de teljesen össze vagyok zavarodva, mivel ez nem az a szokásos "fájdalom". A mellem meg már olyan kemény mint egy teniszlabda, azt meg már nem is mondom hogy mennyire fáj! Hagyom magam meglepni, hátha!!! :-) Neked is sok sikert kívánok!!!! Zzssuu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!