Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek a terhesség első jelei?

Zzssuu kérdése:

Ezek a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, mivel tanácstalan vagyok egy picit! Utolsó mensim elso napja november 17. A férjemmel együtt voltunk nov. 26-án , 2 napja alhasi fájdalmaim vannak + olyan érzésem van mintha lufi lenne a hasamban, fáj a mellem, és folyamatosan azt érzem hogy meg akar jonni! Szerintetek mi lehet ez??? Babát tervezünk, tehát örülnénk neki nagyon ha ez a terhesség első jele lenne, vagy még túl korán van, és más lehet a probléma? ---
2010. dec. 1. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Első terhesség? Mi is most tervezzük a kistesót, vasárnap tesztelünk/ remélem dupla csíkkal :)

nekem először nem volt semmilyen érzésem, a terhességemet a lehető legjobban viseltem.

De az biztos, hogy a beágyazódásig nem érezhetsz olyat, ami terhességre utalna /ugyanis amíg nincs beágyazódva, addig nincs terhesség.

Az együttlétetek után kb két hét, amíg "megül" az a kis élet. Addig nyugalom és szedj valami terhes vitamint, hogy annak a csöppnek meglegyen minden :)

Sok sikert!

2010. dec. 1. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Hát bioszkönyvvel kezdd...17-töl számolva most vagy a ciklusod felénél,most kéne próbálkozni....
2010. dec. 1. 10:15
 3/7 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Ha kb 28 naposak a ciklusaid, akkor ez inkább ovufájdalom. A helyetekben most gyúrnék rá igazán a dologra. :o) A terhesség első jelei a kimaradt menses környékén érezhetőek, de nem kötelező, van aki teljesen tünetmentes. :o)

Mielőbbi babásodást kívánok!

2010. dec. 1. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon korai, hogy a terhesség jeleit észleld. Az nem úgy működik, hogy ma terhes leszel és holnap, már minden tünetet produkálsz. Túl görcsösen akarod. Egy egyszerű felfázás is lehet. Azért drukkolok, hogy össze jöjjön
2010. dec. 1. 11:37
 5/7 anonim válasza:

Szia ! Nekem november 16. az utolsó menszi, és én is olyan furán érzek, haspuffadás, nem is kicsit...

Én is gondoltam hogy ovu is lehetne éppen, de ugy gondolom, nekem a 14 napos ovu nem 14.nap, hanem korábban, mivel nem törvényszerü a 14.napos ovu, lehet akár a 7.napon is.

Ugyhogy bármi lehetséges.

2010. dec. 1. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Angyalka55

Én is gondoltam ovu fájdalomra, de teljesen össze vagyok zavarodva, mivel ez nem az a szokásos "fájdalom". A mellem meg már olyan kemény mint egy teniszlabda, azt meg már nem is mondom hogy mennyire fáj! Hagyom magam meglepni, hátha!!! :-) Neked is sok sikert kívánok!!!! Zzssuu

2010. dec. 2. 08:42
 7/7 anonim válasza:
Én is sok sikert kivánok neked ! Babásodj !!!:)
2010. dec. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!